Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BEGGAR - új dallal jelentkezett a londoni sludge banda: 'Blood Moon'


2020-03-09

A négytagú, londoni Beggar zenekar egy újabb "extrém metalista sludge-remekművel" állt elő.

A hírekből kiderült, hogy a Beggar 2020. április 3-án jelenteti meg (APF Records) első nagylemezét, ami a 'Compelled to Repeat' címet kapta.

A 2011-ben alakult, Bristol-ból származó Beggar zenekar a "stoner groove-ok blackened metalista kivitelezésben" mottóhoz hűen alkot. Mindeddig 5 EP-t és egy kislemezt adtak ki. A "nyers burtalitással és zsigeri dinamikával" operáló banda felállását Charlie Davis énekes-basszusgitáros, Abraham Whitworth gitáros, Jake Leyland gitáros-vokalista és Bertrand Sautier dobos (ex-Sedative) alkotja. A Beggar olyan zenekarok előtt léphetett már színpadra, mint az Eyehategod, a Slabdragger, az Elephant Tree és a The Obsessed.

Első nagylemezük előrendelési infói itt találhatók meg.

A Beggar új albumának első single-dala / videoklipje 'Nine Atmospheres' címmel jelent meg. Az új dal - ami a banda "eddigi legnyersebb, leginkább mizantróp hangvételű" felvétele - rögzítését Wayne Adams (Green Lung, 11Paranoias, Terminal Cheesecake) hangmérnökkel végezték el, a londoni Bear Bites Horse Stúdió falai között. A maszterizálást a műfaj egyik legnevesebb guruja, James Plotkin (Sunn O))), ISIS, Pelican, Earth, stb.) végezte el. 

A 'Nine Atmospheres' című single megjelent digitális kislemezként, amit a banda Bandcamp-oldalán lehet beszerezni.

Újonnan napvilágot látott a 'Black Cloud' című szám hivatalos videoklipje is. Íme a premier:

Alább meghallgatható az újonnan megjelent 'Blood Moon' című szám, ami dalszövegét tekintve egy "kriptikus horror-sztori".

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/beggarband


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás