Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LOST IN STATIC - Mariah Carey karácsonyi dalát dolgozta fel a kanadai metalbanda


2019-11-22

A kanadai Calgary-ból származó Lost In Static egy új banda, ami zenei tekintetben olyan előadók vonalát viszi tovább, mint a Volumes, az After The Burial, a Veil Of Maya és a Born Of Osiris.

A Lost In Static 2019 októberében debütált, egy 'Feel Alive' című single-dallal, melyben a banda bemutatta tehetségét, egyedien magas, djent stílusú ritmus-érzékét. Íme:

A Lost In Static újabb megmozdulása egy karácsonyi felvétel, melyet ezúttal "a rajongók szívének felmelegítésére" használnak. A csapat Mariah Carey híres pop-slágerét, az 'All I Want For Christmas Is You'-t dolgozta fel a közelgő ünnepek alkalmából.

Lance MacBain gitáros így nyilatkozott: "Szeretem a Karácsonyt és szeretem a karácsonyi zenéket is. Mióta az August Burns Red elkezdett karácsonyi albumokat gyártani, úgy éreztem, nekem is ezt kell tennem. Ezzel az új bandával lehetőségem is nyílt minderre. Azért választottuk az 'All I Want For Christmas Is You'-t, mert az összes közül ez az egyik legismertebb karácsonyi nóta, és zenei tekintetben is rengeteg megoldás rejlik benne. Reméljük, mindenkinek tetszeni fog ez a felvétel!".

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/lostinstatic.band


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás