Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ANGELLORE - 4 év után új albumot jelentett be a francia gothic-doom banda


2019-11-26

Az atmoszférikus gothic / doom metal zenében utazó Angellore zenekar egy négyéves csendet tör meg harmadik albuma, a 'Rien Ne Devait Mourir' bejelentésével.

Az új nagylemezt a 2015-ös 'La Litanie des Cendres' folytatásaként vették fel. Az előzetes közlemény szerint ez lesz "a banda valahavolt legambíciózusabb, legváltozatosabb, egyben legsötétebb anyaga". Az albumot 2020 februárjában adják ki (CD-n és dupla LP-n) a Finisterian Dead End / Season Of Mist és a Shunu Records kiadók.

A zenei sötétséget és melankóliát ötvöző Angellore együttes a francia doom metal-színtér egyik legkiemelkedőbb mezőny-játékosává vált az elmúlt években, köszönhetően zenéjük egyedi hangzásának; a metal, a gothic, a post-rock és a folk eklektikus elegyének. A 2007-es megalakulás óta a banda mind a műfaj rajongóit, mind a kritikusokat lenyűgözte albumaival, demóival, EP-kiadványaival. Most - három évnyi kemény munkát követően - eljött az idő, hogy bejelentsék harmadik nagylemezüket, a régóta esedékes 'Rien Ne Devait Mourir'-t.

Íme az új lemez borítója és dallistája:

01. A Romance Of Thorns (20:07)
02. Dreams (Along The Trail) (5:13)
03. Drowned Divine (14:11)
04. Blood For Lavinia (4:40)
05. Sur les Sentiers de Lune (5:44)
06. Que les Lueurs se Dispersent (11:15)

Hamarosan közzéteszik a további részleteket, első ízelítőket...

Az Angellore Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás