Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ONI - új EP-t jelentett be a kanadai prog-death banda


2019-11-26

December 13-án jelenik meg az Oni zenekar új digitális EP-je, az 'Alone', amiről itt meghallgatható két előzetes dal!

Az 'Alone' című digitális EP-t a Blacklight Media Records és a Metal Blade Records adja ki. A mini-lemez producere Josh Wilbur (Lamb Of God, Gojira, Trivium) volt.

Jake Oni énekes elmondta: "Egy-két éven át dolgoztam ezeken az új dalokon, most pedig rettentően izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek az 'Alone' EP-t!".

Jake Oni mellett Martin Andres (gitár), Chase Bryant (basszusgitár), Johnny D (xylosynth) és Joe Greulich (dobok) alkotja a banda felállását.

Az Oni alapvetően progresszív death metal / djent zenét játszik - stílusuk leginkább a The Human Abstract, a Protest The Hero és a Between The Buried And Me zenekarokéhoz hasonlítható, de ugyanakkor dalaik egyedi, sajátos hangzással bírnak. Az Oni debütáló albuma, az 'Ironshore' 2016-ban jelent meg - ennek folytatásaként készült el az 'Alone' című EP, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Alone
02. Rift
03. Dead Inside
04. Breathe Again
05. Faceless Portrait

Ízelítőképpen az előrendeléshez, lentebb meghallgatható az EP címadó dala és a 'Breathe Again' című szám is:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás