Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

A Century Media kiadóhoz igazolt a NASTY zenekar - szeptemberben jelenik meg a 'Menace' album


2020-07-02

"Németország egyik legkeményebb, legagresszívabb bandája", a Nasty nemrég új lemezszerződést kötött; most pedig bejelentette új nagylemezét.

A Nasty kifogyhatatlan munka-etikája és pozitív attitűdje révé világszerte ismert és elismert zenekar. A német és belga tagokkal felálló, "hardcore-metal" zenében utazó csapat az évek során körbeturnézta a világot: felléptek többek közt Európában, az USA-ban, Oroszországban, Brazíliában, Japánban, Kínában és Koreában is. Emellett olyan világhírű fesztiválok színpadjain fordultak már meg, mint a Wacken Open Air, a Hellfest, a Graspop Metal Meeting, a With Full Force és a Resurrection Fest.

A Nasty most új lemezszerződést kapott a Century Media Records-tól, ahol olyan bandák egyes tagjai üdvözölték elismerően az új partnert, mint a Heaven Shall Burn és a Caliban.

A Nasty zenekar legújabb albuma, a 'Menace' 2020. szeptember 25-én jelenik meg, az alább látható, Michael Shantz (Bring Me The Horizon, Your Demise / Drop Dead Clothing, stb.) által készített borítóval.

Habár az új album munkálatait már 2020 elején befejezték, a dalszövegek pedig már egy évvel ezelőtt megíródtak, a dalszerzői és stúdiós munkák - melyek Andy Posdziech (Any Given Day) hangmérnök társaságában zajlottak - csak mostanra hozták meg valódi gyümölcseiket.

"Mint ahogy a legtöbb embert, minket és családjainkat is keményen érintett ez a világ-járvány, és mindazok a korlátozások, melyek ezzel jártak. Különféle kreatív módszereket kellett találnunk arra, hogy birkózzunk meg a dalszerzés és a stúdió-munkák nehézségeivel online. A gitár-témák nagy részét virtuálisan rögzítettük, Matthi pedig egymaga vette fel a vokálokat - beleértve a háttér-vokálokat is -, saját otthonában. Korábban  vidoeklip-forgatást is terveztünk, de ez természetesen elmaradt..." - közölte a banda, ami a nehézségek ellenére is elkészítette a 'Menace' albumot, mely egy "100%-os Nasty-lemez"! "Fucked up music for a fucked up world".

A 'Menace' borítója és dallistája így néz ki:

01. Ultimate
02. Bulletrain
03. Menace
04. Be Careful
05. 666AM
06. Tricky Plays
07. Betrayer
08. You Will Know My Name
09. Inhale/Exhale
10. Blood Crop
11. Addicted
12. Table Of Kings
13. The End Of The World
14. Ballad Of Bullets

Hamarosan közzéteszik az első ízelítőket és az előrendelési infókat...


A Century Media kiadóhoz igazolt a NASTY zenekar - szeptemberben jelenik meg a 'Menace' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás