Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új albumot ad ki Kevin Estrella gitáros projektje, a PYRAMIDS ON MARS - végighallgatható az 'Edge of the Black'


2019-12-20

Kevin Estrella bandája, a Pyramids On Mars december 21-én jelenteti meg új, 'Edge of the Black' című stúdiólemezét, ami egy "négy-dimenziós, érzelmes és provokatív instrumentális alkotás".

A Pyramids On Mars első két albumának folytatásaként megjelenő 'Edge of the Black' lemezt teljes egészében Kevin Estrella írta és rögzítette, olyan klasszikus zenei legendák előtt tisztelegve, J.S. Bach és Antonio Vivaldi, és olyan modernkori gitárvirtuózok előtt fejet hajtva, mint Yngwie Malmsteen vagy Joe Satriani. Az 'Edge of the Black' dalai ugyanakkor magukon viselik Estrella sajátosan kreatív stílusát is.

A gitáros a következőket nyilatkozta: “Az 'Edge of the Black' albumon a hangsúlyt a dalszerzői munkára és a történet mesélésre helyeztem. Tehát nem szimplán a szólógitár dallamai vannak a középpontban; hanem nyilvánvalóan egy teljes, egységes banda képe bontakozik ki. Harmonikus variációk és ismétlődő témák formálják véglegessé a dalokat, de nem maradnak el a "spoken" stílussal kísért, ritmusos frázisok sem, melyek révén könnyebben érthetővé válik a koncepció”.

Íme a 2019. december 21-én megjelenő album borítója és dallistája:

01. Blood Moon
02. Nacht Waffen
03. Song Of Light
04. F-22 Raptor
05. The Ambassador
06. Mercury Magnetar
07. Arcturian Rain
08. Time To Believe
09. Arioso Lullaby
10. Whale Song

Lentebb meghallgatható a J.S. Bach által inspirált dal, a 'Song Of Light'; itt pedig végighallgatható a teljes lemez:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás