Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

WICKED SMILE - bemutatta második dalát az újonnan alakult, ausztrál hard rock banda


2020-04-04

A Wicked Smile együttest a The Radio Sun / ex-Black Majesty gitáros Stevie Janevski alapította. A banda bemutatkozó EP-je a nyár folyamán jelenik meg.

A Skid Row, a Sven Gali, a Wildside és a Spread Eagle klasszikus stílusvonalát követő Wicked Smile néhány hete mutatta be frontemberét, Danny Cecati-t, akit a műfaj rajongói a Pegazus és az Eyefear zenekarokból ismerhetnek. Danny egy "karizmatikus, lendületes" énekes, aki "egyértelműen a lehető legjobb választás az új banda élére".

A Wicked Smile együttes - aminek alapítója Stevie Janevski (The Radio Sun, ex-Black Majesty, Cyclone Tracy) gitáros - 2020 januárjában debütált, egy 'We Fall' című single-dallal, aminek producere nem más, mint Paul Laine (The Defiants, ex-Danger Danger) volt, aki basszusgitáron és háttér-vokálon is közreműködik a dalban.

A 'We Fall' dal - ami lentebb meghallgatható - felkerült a banda debütáló, 'Delirium' című EP-jére, aminek megjelenése július elsejére várható. Az albumra további három dal került fel - köztük a 'Love’s Got A Hold On You', ami alább szintén meghallgatható.

Stevie elmondta: "A két dal, amit eddig kiadtunk, hatalmas sikernek örvend világszerte - az emberek még többet akarnak hallani. Danny és jómagam totálisan elégedettek vagyunk a dolgokkal; nagyon örülünk a pozitív visszajelzéseknek - legyen szó személyesn üzenetekről, YouTube-kommentekről vagy Facebookos / Instagramos megjegyzésekről. Szintén fantasztikus érzés, hogy mögénk állt az Internet-rádió, akik különféle csatornákon rendszeresen játsszák a dalainkat!".

A zenész így folytatta: "Azzal az elképzeléssel indítottam ezt a bandát, hogy visszatérek korábbi, heavy-rockos stílusomhoz, amit old-school, fülbemászó himnuszokkal teljesítek ki. A 'We Fall' single "didgeridoo-val" indul - ezzel tisztelgünk ausztrál gyökereink előtt -; ezt pedig egy súlyos gitár-riff követi, ami meghatározza a további alap-hangulatot. A dal szövege társadalmi témákat feszeget, és bemutatja azokat a megkérdőjelezhető döntéseket, melyek a hatalom vezetőihez / kormányiankhoz köthetők".

A Wicked Smile Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás