Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

OCEANS - megjelent a német poszt-death metal banda debüt-albuma; itt az új klip, a 'Hope'!


2020-01-10

Az osztrák / német származású Oceans zenekar január 10-én adta ki debütáló albumát, 'The Sun and the Cold' címmel.

"A cseppeket ismerjük, de a hatalmas óceánról nem tudunk semmit. Pedig az óceán ereje egy cuniméval vetekszik; mélysége pedig örök és végtelen". A 2018-ban alakult Oceans zenekar mindazt a haragot, sötétséget és mélységet testesíti meg muzikális formában, amit az óceánok képviselnek.

A banda modern death metal zenét vegyít '90-es évekbeli nu-metalista elemekkel és atmoszférikus poszt-rock témákkal - ezáltal pedig különösen mély, durva hangzású elegyet alkot. Dalszövegeik a kétségbeesés és a fájdalom tematikája köré épülnek, de "a messzi horizont végén felcsillan a remény sugara, ami végül újra magával ránt a végtelen sötétség".

Az Oceans felállását Timo Rotten énekes-gitáros / producer, Patrick Zarske gitáros, Thomas Winkelmann basszusgitáros és J. F. Grill dobos alkotja. A banda bemutatkozó nagylemezét Timo Rotten bécsi stúdiójában és a berlini Lightmountain Stúdióban vették fel. A keverés és a maszter André Hofmann (Hofmann Stúdió) nevéhez fűződik.

Az Oceans debütáló, 'The Sun and the Cold' című nagylemeze 2020. január 10-én jelent meg, a Nuclear Blast kiadó jóvoltából; méghozzá digitális formában, limitált dupla CD-n (mely bónuszként tartalmazza a banda első két, 'Into the Void' és 'Cover Me in Darkness' című EP-jét), valamint bakeliten. A rendelési infók itt találhatók meg.

A tracklista:
01. The Sun And The Cold
02. We Are The Storm
03. Dark
04. Paralyzed
05. Take The Crown
06. Shadows
07. Legions Arise
08. Polaris
09. Truth Served Force Fed
10. Water Rising
11. Hope

A 'We Are The Storm', az újonnan megjelent 'Paralyzed' és a 'Dark' című számok hivatalos klipje alább elérhető. Ez utóbbi videót - amiben vendégként szerepel az Arroganz frontembere, K - Niklas Karrenbauer rendezte.

A megjelenés napján bemutatták a 'Hope' című szám kisfilmjét is:

Alább elérhető az első két hivatalos album-előzetes is:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás