Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Június elejére várható a CURRENTS új albuma, a 'The Way It Ends' - itt a negyedik klipes dal!


2020-05-23

A Connecticut-ból származó metalbanda 2020 nyarán adja ki második nagylemezét.

A Currents a 2017-es 'The Place I Feel Safest' nagylemez és a 2018-as 'I Let the Devil in' EP folytatásaként rögzítette új teljes értékű lemezét, ami a banda második teljes értékű kiadványa lesz. Az új stúdióalbum 'The Way It Ends' címmel jelenik meg, 2020. június 5-én, a SharpTone Records jóvoltából.

A 'The Way It Ends' borítója és dallistája így néz ki:

01. Never There
02. A Flag To Wave
03. Poverty Of Self
04. Monsters
05. Kill The Ache
06. Let Me Leave
07. Origin
08. Split
09. Second Skin
10. How I Fall Apart
11. Better Days

Az albumot a SharpTone hivatalos webstore-ján keresztül lehet előrendelni, különféle változatban.

Az új nagylemez első single-dala, a 'Poverty Of Self' hivatalos videoklip formájában elérhető lentebb.

Brian Willie énekes elmondta: "A 'Poverty Of Self' egy késdöfés a ragadozó vállalatok gyomrába, akik kihasználják a betegeket és a szegényeket a profit érdekében; ezzel még nagyobb megosztottságot okozván ebben az egyébként is rommá dőlt világban...".

Újonnan megjelent egy másik friss dal, a 'Second Skin' is.

"A 'Second Skin' arról az állapotról szól, amikor megadod, beáldozod magad a körülötted lévő világnak. Mindannyiónknak más-más "arcai" vannak, amit naponta többször is változtatunk, hogy megfelejünk a minket körülvevő emberek elvárásainak; de mi történik akkor, ha hosszú időre félretesszük érzelmeinket, véleményünket és vágyainkat? Egy napon visszalépsz, és rájössz, hogy felismerhetetlen vagy, mivel annyiszor váltottál már arcot, hogy időközben elveszett a saját identitásod".

A harmadik single, az 'A Flag To Wave' kisfilmje lentebb tekinthető meg.

"Az 'A Flag to Wave' az identitás- és cél-keresésről szól" - közölte Wille. "Azoknak küldjük ezt a dalt, akik keresik életük értelmét, de egyben azoknak is, akik már megtalálták azt. Az elmúlt négy év során körbeutaztuk a világot annak érdekében, hogy hírnevet szerezzünk magunknak - felléptünk kedvenc bandáink társaságában és átturnéztuk az Egyesült Államokat, Európár, Nagy-Britanniát és Kanada egyes részeit is. Az út során nehézségekkel és akadályokkal is találkoztunk, de a legtöbb helyen kedves, szívélyes fogadtatás, támogatás és barátság ért minket. Ezeket az emlékeket örökké magunkkal visszük, életünk végéig. Továbbra sem tervezünk leállást, és az új lemezzel még keményebben lecsapunk a világra - ez egyszer biztos!".

A negyedik single-dal, a 'Monsters' alább érhető el, vizualizációs videó formájában.

"A 'Monsters' a felelősség-vállalásról szól; méghozzá az olyan mérgezett kapcsolatok tekintetében, melyek a múlt bukásaira alapszanak. Ezeket a bukásokat és jelenkori nehézségeket kell erővé formálni, és energiaként felhasználni a jövőben" - mondta az énekes. "Ebben a dalban a banda különféle hangzásait ismerhetitek meg, eggyé gyúrva. Gitárosunk, Chris [Wiseman] egy fantasztikus riffet alkotott meg! reméljük, Ti is élvezitek az új nótát!".

Bővebb infók a Currents zenekarról és a jövőbeni koncertekről, a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás