Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SCULPTOR - brazil melo-death bandát igazolt a Frontiers kiadó


2019-12-01

A korábban csak dallamos rock- / metalzenében utazó, olasz Frontiers Music Srl kiadó most egy melodic death metal stílusú bandát igazolt le.

A Sculptor a brazíliai Curitiba városából származik (onnan, ahonna a szintén Frontiers-es Semblant, Landfall és Electric Mob együttesek is). A csapatot 2015-ben alapította a vokalista-gitáros Vinne, akihez később csatlakozott Rick Eraser énekes, Caco Ramos basszer, Fabricio Reis gitáros és Mateus Schran dobos.

A banda debütáló albuma 'Untold Secrets' címmel került rögzítésre, a banda saját, Curitiba-beli stúdiójában, Vinne és Rick producelésében. A hanganyag keverését a híres Linus Corneliusson végezte el, a svédországi Fascination Street Stúdióban. Zenei tekintetben olyan előadók korai albumainak stílusára kell számítani, mint a Dark Tranquillity, az In Flames, a Soilwork, vagy a Tiamat. Az 'Untold Secrets' várhatóan 2020 tavaszán jelenik meg, a Frontiers jóvoltából.

Íme az első ízelítő, az 'Oblivion' című single:

Bővebb infók, hírek a Sculptor zenekarról: sculptorofficial.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás