Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BLIND REVOLUTION - februárban debütál az olasz melodic hard rock csapat


2019-12-03

"A 'Money, Love, Light' című album megtestesít mindent, amit a rajongók elvárnak egy vérbeli melodic hard rock albumtól."

A Blind Revolution együttes debütáló, 'Money, Love, Light' című albumával kíván betörni a nemzetközi hard rock / rock 'n' roll-színtérre. Amire a banda bemutatkozó albumán számítani kell, az nem más, mint "álmok, vágyak, szükségletek, csalódások és remény kalandja; vagyis olyan történetek, melyben minden hallgató megtalálja a magának való életérzést - mind zenei, mind koncepcionális tekintetben".

A 'Money, Love, Light' albumot a görög ROAR! Rock Of Angels Records adja ki 2020. február 7-én, fizikális és digitális változatokban. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Guiding Light
02. Miracle
03. Knocking For Love
04. Mary Ann
05. Saints Of Our Days
06. Money And Run
07. Take The Magic Back
08. Getting Stronger
09. Never Let You Go
10. Keep On Dreaming
11. Rock’n’Roll Dream (digitális bónusz track)

A Blind Revolution felállását Cristiano Sipione énekes-billentyűs, Simone Sipione gitáros-vokalista, Massimiliano Ricciardo basszusgitáros-szintetizátoros-vokalista és Giovanni Maucieri dobos alkotja. A lemezen vendégként szerepel Gero Cangemi szaxofonos és Aldo Barone háttér-vokalista.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás