Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Dokken, Whitesnake, MSG és Mr. Big tagok egyesültek a BLACK SWAN zenekarban - itt az új szöveges klip, a 'Johnny Came Marching'!


2020-04-14

A Frontiers Music Srl nemrég egy új all-star hard rock bandát mutatott be.

Jeff Pilson (Dokken, Foreigner) basszusgitáros, Robin McAuley (McAuley Schenker Group, Survivor) énekes, Reb Beach (Winger, Whitesnake) gitáros és Matt Starr (Mr. Big, Ace Frehley) dobos egyesítette erejét a Black Swan nevezetű projektben, aminek bemutatkozó nagylemeze 2020. február 14-én jelenhetett meg, a Frontiers kiadó jóvoltából, 'Shake the World' címmel.

Matt Starr elmondta: "Jeff még 2019 elején keresett meg azzal, hogy Robin McAuley-val és Reb Beach-csel dolgozik egy új anyagon, és ha van kedvem, dobosként csatlakozhatnék hozzájuk. Én persze azonnal igent mondtam, hiszen ismerem a srácokat, mind szupertehetségesek. A zene is nagyon bejött, pár nap múlva pedig már doboltam a dalokat. Három és fél nap alatt fel is játszottam a 12 dalt. És nagyszerű az egész... Tényleg nagyon, nagyon jó. Nyilván mindenki ezt mondja az aktuális cuccáról, de mind úgy vagyunk ezzel az anyaggal, hogy 'Szent szar! Ez valami nagyszerű'!".

A 'Shake the World' albumot Pilson házi stúdiójában vették fel, Los Angeles-ben. Zenei tekintetben megmutatkozik a lemezen mind a három legendás muzsikus végtelen tehetsége, valamint McAuley erőteljes és jellegzetes hangja. "Ez nem Dokken, nem Winger, nem MSG, sem mindezek kombinációja - a Black Swan egy önálló, egyedi entitás".

Robin McAuley így szólt: "Rettentően izgatott voltam, amikor először olvastam, hogy "A Black Swan bejelentette debütáló albuma, a 'Shake the World' megjelenését a Frontiers kiadó révén"... Jeff-et több mint harminc éve ismerem - játszottunk is közösen az MSG Unplugged színeiben; tehát nagyon jó barátok vagyunk - mind zenei, mind szociális szempontból. Amikor megkért rá, hogy álljak össze Reb-bel, egy pillanatig sem kellett várnia a válaszomra. Eredetileg nem is Jeff lett volna a basszusgitáros, de Reb és jómagam rábeszéltük a dologra - LOL!!! Matt bevétele a csapatba, pedig egy újabb remek döntés volt. Az ő végtelen energiája és jellegzetes stílusa csillog ezekben a dalokban. Reb egyébként egy fantasztikus gitáros és dalszerző. Ő volt az, aki kihozta a hangomból a maximumot. Valószínűleg sosem énekeltem még ennél nagyobbat... soha!!!! Nagyszerű élmény volt a stúdiózás is!!!Ütős és lendületes zene hallható ezen az albumon, 12 fantasztikus nóta formájában. Erős dallamos és HATALMAS refrének... A BLack Swan senkinek nem fog csalódást okozni!! Itt az idő, hogy FELRÁZZUK A VILÁGOT!!!".

A 'Shake the World' albumot itt lehet megrendelni.


A tracklista:
01. Shake The World
02. Big Disaster
03. Johnny Came Marching
04. Immortal Souls
05. Make It There
06. She's On To Us
07. The Rock That Rolled Away
08. Long Road To Nowhere
09. Sacred Place
10. Unless We Change
11. Divided/United

Íme a lemez címadó dalának videoklipes premiere, amit Èric Boadella rendezett:

Újonnan napvilágot látott a 'Big Disaster', valamint a 'Make It There' című számok hivatalos videoklipje is:

Április elején pedig megjelent a 'Johnny Came Marching' című szám szöveges videója is:

A Black Swan Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás