Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

30 év után új dallal jelentkezett az M.O.D. CLASSIC zenekar


2019-12-04

A legendás new yorki crossover banda, az M.O.D. (Method Of Destruction) egykori tagjainak saját bandája, az M.O.D. Classic visszatért!

Az M.O.D. Classic együttest Tim McMurtrie, azaz "The Riffmaster” és Kenny "Angry Corpse” Ballone; vagyis a legendás M.O.D. zenekar eredeti ritmus-szekciója alapította. A két zenész ezen a néven szerette volna továbbvinni az eredeti banda örökségét.

Az M.O.D. Classic Felix Griffin-t (D.R.I) választotta dobosának, akit a crossover-thrash színtér egyik legtehetségesebb ütőseként tartanak számon. Felix 1985 és 1989 között volt a Dirty Rotten Imbeciles tagja - olyan klasszikus albumokon dobolt, mint a 'Dealing With It', a 'Crossover', a '4 of a Kind' és a 'Thrashzone'. A kvartett felállását továbbá a Primer 55 és a Sore egykori hörgős-énekese, Donny "The DRP" Polinske teszi teljessé.

Az M.O.D. Classic arra törekszik, hogy "visszahozza a thrash- és a punkzenébe a klasszikus, old-school stílusú hardcore-hangzást".

A zenekar most, több mint 30 év kihagyás után egy vadonatúj single-dallal tért vissza. A 'The Thrash King' című nóta ingyenesen letölthető az M.O.D. Classic hivatalos honlapján, valamint meghallgatható a lenti lejátszón. Az új dalt single-dalt a híres Stress The Whiteboy (Gym Class Heroes, Ghostface Killah, Good Charlotte, Agnostic Front, Madball, Tyga & Lil Wayne, st b.) keverte és maszterizálta véglegesre, a Chop Shop Stúdió falai között.

Az M.O.D. Classic december 5-én indítja útjára a Beast Master turnét, aminek beosztása az alábbi plakáton olvasható:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás