Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SYRYN - januárban jelenik meg a kanadai power metal banda debütáló albuma


2019-12-20

A Calgary-ból származó power metal csapat egy "mítológiákkal és legendákkal teli" debütáló albumot tett le az asztalra. A 'Beyond the Depths' 2020. január 3-án jelenik meg.

A Syryn zenekart Sloan Voxx énekesnő alapította, miután látta fellépés közben példaképét, Amanda Kiernan-t (Into Eternity), a 2015-ös Calgary Metalfest IV rendezvényen. Sloan ezután döntötte el, hogy megalapítja saját "shredding power metal" stílusú bandáját, ami koncepcionális tekintetben a szirének mítológiai / folklór meséin alapszik. A csapat felállása 2018-ra vált véglegessé, miután Paulo Rage és Byron Gorieu gitárosok, Lyxx Rose basszer és Bryan Campbell dobos is örökös taggá vált.

A 2017-es megalakulás óta a Syryn fontos tényezőjévé vált a nyugat-kanadai metal-szcénának - olyan rangos fesztiválokon léptek fel, mint a Decimate, a Loud As Hell és a Hyperspace. A Syryn-t magasan elismerik a helyi, Calgary-beli zeneipari színtéren: ezt mutatja az is, hogy a bandát idén YYC Music Award-díjjal jutalmazták “Az év legjobb metal-felvétele” kategóriában.

Most eljött az idő, hogy bejelentsék a debütáló albumot: 2020. január 3-án jelenik meg a Syryn bemutatkozó nagylemeze, a 'Beyond the Depths', aminek producelését maguk a banda tagok végezték el, Jesse Kopala (Incite Audio) hangmérnök segítségével. A végleges keverés és maszter a híres Jamie King (Between The Buried And Me, He Is Legend, Scale The Summit, stb.) nevéhez fűződik.

A 'Beyond the Depths' egy "epikus zenei mesékből álló, több mint félórás, 12 számos kaland", melynek borítója és tracklistája így néz ki:

01. Song of the Syrynite (0:45)
02. Neverending Nightmare (5:27)
03. Inebriated Outcasts (0:19)
04. Three Sheets To The Wind (3:22)
05. Panic Room (0:40)
06. Unbreakable (4:36)
07. Bound In Torment (0:53)
08. Paradise For Demise (4:29)
09. Prelude To Fatality (0:26)
10. Dead Men Tell No Tales (5:38)
11. Adrift (0:43)
12. Through It All (5:36)

A banda 2017-es debütáló single-dalának ('Unbreakable') folytatásaként jelent most meg a 'Dead Men Tell No Tales' című szám, ami itt elérhető hivatalos szöveges videó formájában:

Az album előrendelési infói itt, a banda Facebook-oldala pedig itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás