Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Kiadta negyedik, 'Degrees of Isolation' című albumát a lengyel death metalista BANISHER zenekar - itt az új klipes dal, az 'Extradition'!


2020-04-08

A Selfmadegod Records jelentette be a lengyel death metal banda, a Banisher negyedik nagylemezét, ami 'Degrees of Isolation' címmel került forgalomba február végén.

A 2005-ös megalakulás óta a Banisher zenekar megállás nélkül űzi az ipart a sci-fi stílusú, technikás / brutális death metal műfaj színterén. Az évek során - a három nagylemez mellett - több demót és EP-t is kiadtak, többek közt a Torn Flesh Records, a Unquiet Records és a Deformeathing Production jóvoltából.

Negyedik albumuk, a 'Degrees of Isolation' az eddigi legváltozatosabb, legkiforrottabb, valamint - zenei és technikai szempontból - legfejlettebb Banisher-anyag. A dalszövegek valós, megtörtént eseményeken alapszanak, ami által a 'Degrees of Isolation' még sötétebb és lehangolóbb hangvételűvé válik.

Az új lemezt a banda eddigi legerősebb felállása rögzítette, amit a Decapitated, a Belphegor, a Vital Remains, a Hate, a Redemptor és a Shodan egykori és jelenlegi tagjai alkotnak. A 'Degrees of Isolation' albumra nyolc új dal került fel 40 percben. A felvételek a Bydgoszcz-beli Invent-Sound Stúdióban zajlottak. A borítót Łukasz Jaszak tervezte és kivitelezte.

A 'Degrees of Isolation' 2020. február 29-én jelent meg, CD-n és digitális változatban, a Selfmadegod Records kiadó révén. Íme a borító és a tracklista:

01. Actors And Accomplices
02. Devil In ISO 5
03. Extradition
04. Illusory Enslavement
05. Sacred Rules
06. Lockdown
07. Apotheosis
08. Echoes

Az első két ízelítő, a 'Devil in ISO 5' című szám hivatalos klipje és az 'Apotheosis' dal vizualizációs videója (amit Rafał “Kvass” Kwaśny készített) itt megtekinthető:

Április elején megjelent az 'Extradition' dal hivatalos kisfilmje is:

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás