Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [463. rész]


2019-12-07

Harcolj a jó érdekében!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 463. rész

WALLS OF JERICHO - 'Fight The Good Fight'

A Walls Of Jericho egy amerikai hardcore / metalcore banda, ami első körben 1998-tól 2001-ig működött, majd 2003-ban állt ismét össze. Mindeddig három EP-jük és öt nagylemezük jelent meg - akutális stúdióalbumuk, a 'No One Can Save You from Yourself' 2016 márciusában jelent meg.

A csapat 2014-ben adta ki 'Relentless' című demóját, aminek sikerein felbuzdulva a tagok ismét nekiláttak az újabb dalszerzésnek.

2015 februárjának elején érkezett frissebb hír a Walls Of Jericho háza tájáról: a banda szerződést kötött az osztrák Napalm Records-szal. A Walls Of Jericho 2015 májusában vonult be a Spider Stúdióba (Chimaira, Ringworm), ötödik nagylemezének rögzítése végett, ami a 2008-as 'The American Dream' folytatása. Az újabb lemez - ami a 'No One Can Save You from Yourself' címet kapta - produceri munkáit Ben Schigel végezte el.

Candace Kucsulain énekesnő elmondta az album kapcsán: "Néha az életben elvesztjük önmagunk fonalát, de olyankor - részemről legalábbis - a zene az, ami kisegít abban, hogy úja megtaláljam azt, aki valójában vagyok, és azt, amiért élni érdemes. Sosem késő újra felfedezni önmagad. Az album munkálatai során mindvégig egy mondás járt a fejemben: "Találd meg, amit igazán szeretsz, és hagyd, hogy megöljön téged!"".

A melodic hardcore műfajon belül manapság számos banda azzal van elfoglalva, miképpen lehetne a pop-listák élére jutni. A Walls Of Jericho-nak azonban más a célja. Ebben az együttesben sosem volt téma a kényszeres műfaji besorolás, sem egy konkrét imázs kialakítása, mivel - saját elmondásuk szerint - ez elvenné az energiát a zeneszerzéstől, zenéléstől. Ezzel a hozzállással született meg tehát az aktuális Walls Of Jericho album, ami 2016. március 25-én jelenhetett meg.


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás