Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

IRONFLAME - új albumot adnak ki az Ohio-i "heavy metal-hősök"


2020-01-28

Az amerikai, heavy / power metalista Ironflame együttes harmadik stúdióaalbum, a 'Blood Red Victory' február 7-én jelenik meg, a Divebomb Records (CD) és Metalworld Switzerland (LP, MC) jóvoltából.

Az új albumot a banda frontembere / mindenese, Andrew D'Cagna producelésében vette fel, az Ohio-beli Martins Ferry-ben, a Sacred Sound Stúdióban, 2018 decembere és 2019 februárja között. A 'Blood Red Victory' című lemezen az Ironflame védjegyének számító, dicső heavy metal-himnuszok hallhatók. Koncepció tekintetében a győzelem és a győztes csaták köré épülnek a dalok. "Célunk az volt, hogy a dalok meghallgatása után a rajongók az "Együtt vagyunk, együtt harcolunk" érzésével távozzanak" - nyilatkozta D'Cagna.

Az albumra összessen 10 dal került fel 50 percben. A 'Blood Red Victory' garantáltan az egyik legnagyobb heavy metal-kedvenc lesz a 2020-as esztendőben!

A tracklista:
01. Gates Of Evermore
02. Honor Bound
03. Seekers Of The Blade
04. Blood Red Cross
05. On Ashen Wings
06. Graves Of Thunder
07. Grace And Valor
08. Night Queen
09. The Serpent And The Throne (CD bónusz track)
10. Horns Held High (CD bónusz track)

Íme a 'Seekers Of The Blade' című szám szöveges videója és a 'Blood Red Cross' kisfilmje:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás