Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BLISTER BRIGADE - harmadik albumát adja ki a svéd hard rocker riff-gépezet; itt a friss dal és videoklip!


2019-12-11

A svéd Blister Brigade együttes harmadik stúdióalbuma 'Slugfest Supreme' címmel jelenik meg, 2020. február 21-én, a finn Inverse Records kiadó jóvoltából.

A 'Slugfest Supreme' egy 11 számos, riff-központú album, melyen klasszikus hard rock zene vegyül pengeéles heavy metal-témákkal. A Blister Brigade durva és karcos hangzással operál - ilyen stílusban fogant meg a banda eddigi legkönyörtelenebb, legerősebb lemeze. A 'Slugfest Supreme' albumon gyors és súlyos nóták keverednek lassabb, akusztikus témákkal; ezáltal egy meglehetősen sokszínű és változatos dalkollekcióra számíthatnak a rajongók.

A Blister Brigade halálos dózisban nyomatja a vérbeli, svéd street-metal zenét!

A tracklista:
01. Slugfest Supreme
02. Ready To Crumble
03. Let’s Storm The Walls
04. Arson
05. Through Murky Times
06. S.M.M
07. Damaged Goods
08. Disintegrate
09. Venomous Twister
10. Pounding The Deadbeat
11. Burn My World Alive

Az első új single-dal, a 'Venomous Twister' hivatalos klipje alább elérhető. A banda ennek kapcsán a következőket nyilatkozta: "Ebben a dalban hallhatjátok először bandánk új "hangzását", ami egy kicsit erősebb és durvább annál, amit a korábbi lemezeinken tapasztalhattatok".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás