Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Negyedik stúdióalbumán dolgozik a THE VERY END zenekar


2019-12-11

A német groove metalista The Very End zenekar új felállással vonult stúdióba, hogy felvegye negyedik sorlemezét.

A The Very End soron következő albumát az a Cornelius Rambadt (Rambado Recordings) hangmérnök keveri, akivel a banda klasszikussá vált debütáló albumát is rögzítette. Rambadt-ot - aki a közelmúltban együtt dolgozott a Sodom-mal és a Darkness zenekarral is - az Onkel Tom együttes köreiből is ismerhetik a metal-rajongók.

Nem mellesleg ez lesz a banda első albuma az új felállással. Az utóbbi években két tagcsere is történt, és a banda szakított kiadójával, a Steamhammer/SPV-vel. Legutóbbi stúdiólemezük, a 'Turn Off the World' 2012-ben jelent meg ennél a cégnél. 2017-ben Jerome Reil (aki a Kreator dobos Jürgen "Ventor" Reil fia) csatlakozott a bandához, mint új dobos; mellette pedig az Exumer gitárosa, Marc Bräutigam is belépett a csapatba - sőtmitöbb kivették részüket a dalszerzői munkából is.

"Keményen meg kellett küzdenünk azért, hogy ez az album megszülethessen. De minél keményebben dolgoztunk, annál kifizetődőbb lett a munkánk" - mondta René Bogdanski, a banda alapítója / gitárosa.

"Új felállásunk nagyszerűen működik a színpadon - ez már bebizonyosodott. Reméljük, a koncertek energiáját sikerül átültetnünk a stúdiózás során az új dalokba is" - tette hozzá Björn Gooßes énekes.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új, 2020 elején megjelenő album kapcsán...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás