Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

VISCERA - márciusban debütál a Budapesten is fellépő, brit death metal banda


2020-01-28

Az újonnan alakult, brit death metal csapat, a Viscera 2020. március 6-án adja ki debütáló albumát, a Unique Leader Records jóvoltából.

'Obsidian' című albummal mutatkozik be a Viscera együttes, melynek felállását a műfaj egyes veterán zenészei alkotják - köztük az ex-Sylosis / Heart Of A Coward énekes Jamie Graham, valamint a Martyr Defiled és az Abhorrent Decimation egykori és jelenlegi tagjai. Kilenc-számos debüt-albumukon a tagok "félelmet nem ismerő brutalitást, izgalmas technikai megoldásokat és fejlett dalszerzői készségeket" mutatnak. 

Az 'Obsidian' album hanganyagát Michael Leo Valeri (Brand Of Sacrifice) keverte és maszterizálta. A lemezborító Shindy Reehal (Ingested, Harbinger) műve. Az album előrendelési infói itt érhetők el.

A tracklista:
01. Delilah
02. Immersed In Ire
03.Lamb To The Slaughter
04. Carpe Noctem
05. Affliction
06. Hammers And Nails
07. Lilith
08. Obsidian
09. Silentium

Elsőként a lemez címadó dalát osztották meg, szöveges videó formájában. Ennek kapcsán Jamie Graham énekes így nyilatkozott: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk új single-dalunkat, az 'Obsidian' címadó számát. Ez egy hosszabb terjedelmű dal a többinél; egyben dallamosabb is, és több szólógitár is van benne, köszönhetően Ross-nak és Adam-nek! Ezen az albumon egyébként igencsak kemény nóták szerepelnek, de emellett igyekeztünk arra törekedni, hogy megmutassuk a banda minden oldalát".

Újonnan megjelent az 'Immersed In Ire' című szám hivatalos videója is:

A Viscera 2020. március 25-én Budapesten is színpadra áll; méghozzá a Rising Merch Faces Of Death turné keretében.

"Az igazi Black Friday: Faces Of Death – Death metál „fesztivál” a Dürer Kertben
Március 25-én 2020 egyik legkomolyabb turnéja, a Faces Of Death érkezik meg Budapestre. Az öt zenekaros sorozat a legdurvább death metál és deathcore bandákat vonultatja fel egy este, Európán és az Egyesült Királyságon belül összesen 23 állomáson. Itt lesz a Decapitated, a Beyond Creation, a Viscera, a Lorna Shore és visszatér az Ingested is.
Az Avocado Booking és Rising Merch szervezésében a legkiválóbb death metál és deathcore zenekarok kelnek útra a Faces Of Death turnén. A masszív line-up főfellépője a nehéz súlyú, lengyel death metál csapat, a Decapitated lesz. Hozzájuk csatlakozik a kanadai technikás death metálban utazó Beyond Creation és az Egyesült Királyság legvadabb slam legendája, a nálunk is többször megfordult Ingested. Az estét a Lorna Shore és Viscera teszik teljessé, akik a meglehetősen erősre sikerült új albumukat mutatják majd be, biztosra menve, hogy mindenki headbangelni fog a legelső lejátszott hangtól. Készülj fel és ne maradj le 2020 legzúzósabb, leghalálosabb turnéjáról, március 25-én a Dürer Kertben."

Bővebb infók a koncertről, itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás