Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

A LIFE DIVIDED - új dal és videoklip a német elektro-rockerektől: 'Confronted'


2020-01-26

A dél-németországi Geretsried városából származó elektronikus hard rock banda 'Echoes' címmel adja ki új nagylemezét, 2020. január 31-én, az AFM Records jóvoltából.

A '80-as években történt, hogy először kapcsolatba léptünk a zenével. Akkoriban vettem meg első Adidas Allround sneakeremet, növesztettem meg a hajam, és játszottam el gitárom kedvenc metal-hőseim dalait" - emlékszik vissza Jürgen Plangger, az A Life Divided énekes / dalszerzője. Barátja, a banda producere, Erik Damköhler anak idején pedig leginkább a synth-wave zenékért rajongott. "Innen jött az ötlet, hogy az A Life Divided hard rockos stílusát a nyolcvanas évek tipikus synth-hangzásával ötvözzük. Új albumunk, az ‘Echoes’ is egy ilyenfajta kísérletezgetés eredménye: 13 dal hallható a lemezen, a dark alternatív rock műfaj és a '80-as évek szellemiségének stílusában.

Az 'Echoes' album az alább látható borítóval és dallistával jelenik meg:

01. Hello Emptiness
02. Dry Your Eyes
03. Addicted
04. Confronted
05. Enemy
06. Rock ’N’ Roll Star
07. Far
08. Anybody Out There
09. Push
10. Servant
11. The Ordinary
12. Circles
13. Forevermore (digipak bónusz track)

Az album előrendelési infói itt érhetők el.

Elsőként az 'Enemy' című szám jelent meg szöveges videó formájában; később pedig az 'Addicted' és a 'Confronted' dalok videoklipje debütált:

Bővebb infók, hírek a bandáról és a koncertekről: www.facebook.com/alifedivided


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás