Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

INNO - egykori Fleshgod Apocalypse, Stormlord, Novembre és Hour Of Penance tagok álltak össze az új dark-metal bandában; itt az első dal-premier!


2020-01-24

Az Inno zenekar első lemezszerződését a Time To Kill Records kiadóval kötötte meg. Bemutatkozó albumuk 2020 februárjában jelenhet meg.

Az Inno-t 2017-ben alapította négy helyi veterán, Rómában, azzal a céllal, hogy olyasvalamit tegyenek le az asztalra, ami hangzását tekintve eltér a jelenkori metal-világban tapasztaltaktól. Ennek megfelelően hosszú hónapokig tartott, míg kialakult az Inno végleges hangzása; vagyis a banda sajátos, darkos-doomos / heavy metal / progresszív elegye, mely leginkább olyan legendás bandák előadóinak válik majd ínyére, mint a Katatonia vagy a The Gathering.

Az Inno felállása így néz ki:

Elisabetta Marchetti (ex-Stormlord, ex-Riti Occulti) - ének, zongora, akusztikus gitár
Cristiano Trionfera (ex-Fleshgod Apocalypse) - ritmus- és szólógitár
Marco Mastrobuono (Hour Of Penance, Coffin Birth) - basszusgitár
Giuseppe Orlando (ex-Novembre, The Foreshadowing, Airlines Of Terror) - dobok, ütős hangszerek

Az Inno bemutatkozó albuma a két alap-tag Marco Mastrobuono és Giuseppe Orlando producer / hangmérnökök római stúdiójában készült el. A maszterizálást a híres Jacob Hansen (Katatonia, Volbeat, Epica, stb.) végezte el. A lemez 2020. február 28-án jelenik meg, 'The Rain Under' címmel, a Time To Kill Records jóvoltából.

Íme a banda közleménye: "Szeretnénk, ha részletekbe menően is megismernétek az Inno zenekart, és teljes mértékben átélnétek első albumunk minden apró porcikáját. A 'The Rain Under' című lemezen egy sötétségről, félelemről, rémálmokról és kétségbeesésről szóló történetet ismerhettek meg. Úgy gondoltuk, jobban semmi nem teljesíthetné ki a zenénk élményét, mint az, hogy énekesnőnk, Elisabetta (aki vízióit nem csak szavakban, de rajzokban is remekül fejezte ki) dolgozza ki a dalok mögött rejlő történetet. Elisabetta egy bizarr és gyászos képet festett elénk; méghozzá egy olyan koncepció köré építve mindezt, ami mindannyiónkat foglalkoztat: ez pedig az álom-paralízis. 
A végeredmény egyszerűen lenyűgözött minket, ezért úgy döntöttünk, nyomásra küldünk néhány olyan limitált, kézzel számozott, dedikált példányt is a lemezből, melyben megtalálhatók ezek a különleges rajzok, festmények. Az első előrendelők tehát ilyen formában fogják kézhez kapni a 'The Rain Under' albumot; ezzel is egy speciális, egyedi élményt biztosítván a rajongóknak
".

Habár a lemez borítóját a Decline Design munkatársai készítették, a 'The Rain Under' első 75 legyártott példánya mellé a frontasszony Elisabetta Marchetti festményei is hozzátársulnak. A 21x21 cm-es képek mindegyike kézzel számozott és a banda tagjai által dedikált példány. Minderről bővebb infók a Bandcamp-en olvashatók.

A tracklista:
01. Suffocate
02. The Hangman
03. Pale Dead Sky
04. The Last Sun
05. Night Falls
06. To Go Astray
07. Goliath
08. Scorched
09. Misericordia
10. High Hopes (Pink Floyd feldogozás)

Az első single-dal, a 'Night Falls' alább meghallgatható; lentebb pedig elérhető az első album-előzetes:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás