Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BÜTCHER - teljes egészében végighallgatható a '666 Goats Carry My Chariot' album


2020-01-28

A Bütcher nevezetű, "hard-rocking ultra-black speed metal" banda '666 Goats Carry My Chariot' címmel adja ki második nagylemezét.

A '666 Goats Carry My Chariot' világszerte január 31-én jelenik meg, az Osmose Productions kiadó jóvoltából.

A Bütcher énekese, R Hellshrieker a következőket nyilatkozta: "Rendkívül büszkék vagyunk erre az új albumra. Iszonyatosan keményen dolgoztunk azon, hogy végre kiadhassuk ezt az egyedien gyilkos anyagot. Az analóg könyörtelenség formálta identitásunkat az első albumunkon, ezért most is a Voodoosound Stúdiót vettük célba, mert az hangzás tekintetében jól bevált. Ezúttal azonban mi magunk összpontosítottunk még jobban. Ezen dalok esetében jóval kevesebb kísérletezésre volt szükség - inkább kihasználtuk a stúdió nyújtotta vintage felszerelések előnyeit. Ezáltal még inkább nyilvánvalóvá vált az az eredeti elképzelés, amit a fő dalszerző, KK Ripper és jómagam szántunk a Bütcher neve mellé vésni".

Az új album hanganyagánek keverését a híres Arthur Rizk végezte el. A "kegyetlen black-speed 'n' heavy metal-himnuszokkal" teli album alább látható borítóját a szintén legendás Kris Verwimp készítette.

A tracklista:
01. Inauguration Of Steele
02. Iron Bitch
03. 45 RPM Metal
04. Metallström/Face The Bütcher
05. Sentinels Of Dethe
06. 666 Goats Carry My Chariot
07. Viking Funeral
08. Brazen Serpent
09. Exaltation Of Sulphur

Lentebb megtekinthető a '45 RPM Metal' és az 'Iron Bitch' dalok hivatalos videója, valamint meghallgatható a teljes album:

Bővebb infók a bandáról és az albumról a Facebookon találhatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás