Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bemutatta első szóló-dalát az egykori Testament / Forbidden gitáros Glen Alvelais


2020-01-07

Glen Alvelais 'Slow Down' címmel osztotta meg első önálló single-dalát.

Glen a következőket nyilatkozta: "Végre! Eljött az idő, hogy kiengedjem a macskát a zsákból. Az elmúlt hónapokat szóló-zeném csiszolgatásával töltöttem; majd pedig úgy döntöttem, hogy az elkövetkezendő 9-10 hónapban kiadok egy-egy új nótát, teljesen ingyen :) Január 7-én jelenik meg első szóló-számom, a 'Slow Down', ami ingyen elérhető minden digitális média-platformon".

"Hogy még izgalmasabb legyen a dolog, az első nóta egy keményebb szerzemény, míg a második egy rockos / jazzes, "guitar hero-szerű" dal lesz. Nagyon boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek ezeket a dalokat, mivel zenészként és emberként is tökéletesen reprezentálnak engem ezek a szerzemények. Nagyon élveztem a munkálatokat, és alig várom már, hogy újra visszatérhessek a színpadra. A visszaszámlálás elkezdődött; induljon a 2020-as esztendő!".

A dalok ingyenesen letölthetők Alvelais hivatalos honlapján.

Glen Alvelais 1987-ben a Forbidden zenekarban kezdte pályafutását; majd 1992 és 1998 között a Testament gitárosa volt. A zenész az évek során emellett több saját bandát is alapított: ilyen például az Earth Crawler, a Bizarro, a Hate FX, a Hellbound (Pantera-tribute) és a Damage.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás