Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

NEXORUM - Keep Of Kalessin, Khonsu, Chton és Vecordious tagok egyesültek az új bandában


2020-01-07

A norvégiai Trondheim-ből származó blackened death metal banda, a Nexorum a Non Serviam Records-szal kötötte meg első lemezszerződését.

A Nexorum zenekar - aminek felállását a Keep Of Kalessin, a Khonsu, a Chton és a Vecordious egyes tagjai alkotják - néhány hónapon belül kiadja debütáló albumát.

A banda közleménye így szól: "Büszkén jelenthetjük, hogy leigazoltunk a Non Serviam Records-hoz, ahol debütáló albumunk, a 'Death Unchained' megjelenik. Két évnyi dalszerzés és stúdiózás után ez a lemezszerződés volt a következő lépés, amit meg kellett tennünk. A Non Serviam elnökeit lenyűgözte zenénk, mi pedig boldogan csatlakoztunk a csapathoz".

A Nexorum bemutatkozó, 'Death Unchained' című albuma egy masszív hangzású, kemény és ritmusos extrém metal-anyag, erős black és death metal-beütésekkel. Hamarosan jönnek a friss hírek a debüt-lemez kapcsán...


NEXORUM - Keep Of Kalessin, Khonsu, Chton és Vecordious tagok egyesültek az új bandában
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás