Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HYBORIAN - második nagylemezét adja ki a kansasi sludge banda; itt az 'Expanse' című szám!


2020-01-28

A progresszív sludge / stoner metal zenében utazó Hyborian együttes szimplán 'Volume II' címmel látta el második nagylemezét, amit március 20-án ad ki a Season Of Mist.

A 'Volume II' egy koncept-album, ami hangzását, zeneiségét és témáját tekintve a banda 2017-es debütáló albumának folytatása. Az új lemez egy 224 oldalas, The Traveller című sci-fi-regénnyel kísérve lát napvilágot - ezt a művet teljes egészében a Hyborian gitáros-énekese, Martin Bush írta.

A könyv leírása így szól: "Az univerzum tele van kezdetekkel. Az élet konstans körforgásában, a születés és az újjászületés között több milliárdnyi kezdettel találjuk szembe magunkat. Minden kezdet összefüggésben van a másikkal; egyben hatással van a következőre. Továbbá minden végzet maga egy új kezdet is: ami egyszer volt, és mára véget ért, az a kezdete egy következő fejezetnek. Ezek a bizonyos kezdetek tehát a végzetből indulnak. Az univerzum haldoklik. Jelenleg a lét végső fázisait éljük, de önmagában ez is egyfajta kezdet; a kezdete mindannak, ami előttünk áll. A ciklus folytatódik; a születés és a halál véget nem érő sorozata forog körbe. Minden összefügg, és mindent az előző kezdet és végzet határoz meg. Az univerzum tehát haldkolik, de hamarosan újjászületik".

A 'Volume II' album és a kísérő novella előrendelési infói itt érhetők el.

A tracklista:
01. Driven By Hunger
02. Stormbound
03. Sanctuary
04. Planet Destructor
05. The Entity
06. Expanse
07. Portal
08. In The Hall Of The Travellers

A Planet Destructor' és az 'Expanse' című szám alább meghallgatható:

A Martin Bush gitáros-énekes, Ryan Bates gitáros-basszer és Justin Rippeto dobos alkotta Hyborian március 20-án - a 'Volume II' megjelenésének napján - adja hivatalos lemezbemutató koncertjét; méghozzá szülővárosában, Kansas City-ben a Riot Room klub színpadán, ahol fellép a The Lion's Daughter együttes is.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás