Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

KINGS OF DUST - márciusban adja ki debütáló albumát az ex-Badlans basszer Greg Chaisson új bandája


2020-01-08

A Phoenix-beli "retro rockerek" márciusban jelentetik meg a debütáló Kings Of Dust albumot.

A 'Kings of Dust' album március 13-án jelenik meg, a Shock Records / Vanity Music Group kiadók jóvoltából.

A bandát az egykori Badlands / Red Dragon Cartel basszusgitáros Greg Chaisson, valamint a szintén ex-Red Dragon Cartel-es énekes Michael Thomas Beck; továbbá Ryan McKay (Crash Street Kids) szólógitáros és Jimi Taft (Surgical Steel) dobos alkotja. A Kings Of Dust stílusa a '70-es évekbeli klasszikus rockzenén alapszik. A zenekarra olyan legendák voltak a legnagyobb hatással, mint a Deep Purple, a Humble Pie, a Bad Company és a Led Zeppelin.

Chaisson így nyilatkozott: "Manapság sok jó banda van, amely a hetvenes évek stílusában utazik. De a Kings Of Dust egy vérbeli első-generációs csapat. Mi magunk mindannyian ott voltunk, amikor az a bizonyos "hangzás" létrejött annak idején, tehát igencsak autentikus ez a banda, lévén mi is azt a zenét játsszuk, amit fiatal korunkban hallgattunk".

A 'Kings of Dust' albumot 2019 nyarán rögzítették, és ősszel keverték véglegesre, az Arizona-beli SoundVision Recording Stúdióban. A producer maga Greg Chaisson, a mixer pedig Michael Beck volt. A maszterizálást Brad Vance (Rainbow, Graham Bonnet) végezte el, a Red Mastering Stúdió falai között.

"Ezzel az albummal visszaléphetünk az időbe, amikor a rock 'n' roll még tényleg a zenéről szólt!". Lentebb ízelítőképpen meghallgatható a 'Like An Ocean' című szám:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás