Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ALKIRA - új mini-lemezzel tértek vissza az ausztrál thrasherek


2020-01-13

Az ausztrál thrash metalisták megjelentették legújabb, 'The Pulse' című EP-jüket, ami a banda első kiadványa a 2016-os 'Klotho' album óta.

Az Alkira közleménye szerint a 'The Pulse' egy "5 számos, nyers és könyörtelen erejű thrash / groove metal-anyag, ami lángra loobant minden szemjövő lelket".

Az Adelaide-ből származó thrasherek egy hosszas szünet után tértek vissza a színtérre. Korábbi kiadványaikat rendszeresen promótálták Ausztrália-, Új-Zéland- és Ázsia-szerte. Olyan bandák társaságában turnéztak az elmúlt 5 esztendőben, mint a Havok, a Lamb Of God, a Fear Factory, a Tankard, a Toxic Holocaust, a Grave, a Municipal Waste, a Warbringer, a King Parrot és a Psycroptic.

A négytagú Alkira zenéjének hangzására a legnagyobb a hatással a klasszikus Sepultura / Metallica / Carcass / Testament / Death lemezek voltak. A 2010-ben alakult csapat azóta két teljes nagylemezt és két EP-t adott ki. A zenekar a Truth Inc Records kiadó partnere, akik kezelésebe vették első albumukat ('Juggernaut'), illetve kiadták a második lemezüket ('Klotho') is.

A 'The Pulse' című EP promóciójával az Alkira ismét visszatér a színpadra. Energikus, intenzív és karizmatikus performanszaiknak köszönhetően minden bizonnyal ismét bekerül az “Alkira” szó az emberek nyelvezetébe.

A 'The Pulse' EP-t itt lehet megrendelni; alább pedig végighallgatni:

Az Alkira jelenlegi felállását Gregory Challis gitáros-énekes, Joel Parkinson gitáros, Tyson Mahoney basszer és Ryan Quarrington dobos alkotja.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás