Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ATHLANTIS - hatodik albumát adja ki az olasz power metal banda; itt az új dal, a 'Fly Of The Eagle'!


2020-01-14

A Genoából származó power metalista Athlantis együttes '02.02.2020' címmel adja ki soron következő, hatodik nagylemezét, a címmel megegyező dátumon.

A '02.02.2020' album címe egy palindrom szójáték; vagyis balról jobbra és jobbról balra olvasva is ugyanazt a számsort kapjuk. Az új Athlantis lemez kiadásáért a Diamonds Prod. felel. A '02.02.2020' a banda 2019-es, 'The Way to Rock 'n' Roll' albumának folytatása.

Az új lemez producere, hangmérnöke és mixere Steve Vawamas és Pier Gonella volt - ő a banda basszusgitárosa és gitárosa. A felvételek és az utómunkálatok a Vawamas és a Musicart stúdiókban zajlottak.

Az Athlantis új felállását - Vawamas és Gonella mellett - Davide Dell’Orto (Drakkar) énekes, Stefano Molinari billentyűs és a visszatérő dobos, Chris Parisi (Killers Lodge) alkotja.

Hamarosan közzéteszik a '02.02.2020' további részleteit... de addig is lentebb meghallgatható az első új dal, a 'Fly Of The Eagle':


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás