Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ARCHITECTURAL GENOCIDE - márciusban debütál a texasi brutál-death banda


2020-01-15

Az Architectural Genocide tavasszal kiadja bemutatkozó, 'Cordyceptic Anthropomorph' című nagylemezét, amiről itt az első dal-premier, a 'Spires Of Mangled Tissue'!

A "Texas gyilkos mezejéről" származó brutál-death banda, az Architectural Genocide egy csonttörő, gyilkos debüt-albumot alkotott meg a 'Cordyceptic Anthropomorph' lemez formájában. Nyolc, "kegyetlen módon kivitelezett, ütős és durva" dal került fel erre az albumra, ami tele van "haraggal, büntető zenei témákkal is és világromboló erővel".

Az Architectural Genocide - aminek felállását Jonathan Blake gitáros, Matt Day basszusgitáros, Nat Conner dobos és Daniel Brockway énekes alkotja - 2018-ban adta ki debütáló demóját, ami felkeltette a Comatose Music Records figyelmét. Ezen felbuzdulva a csapat rögtön meg is alkotta első hivatalos nagylemezét, aminek keverését a műfaj neves guruja, Davide Billia (Beheaded, Antropofagus, Hour Of Penance, stb.) végezte el.

A március 13-án megjelenő 'Cordyceptic Anthropomorph' borítója és dallistája így néz ki:

Alább elérhető a 'Spires Of Mangled Tissue' című szám szöveges videója, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit itt lehet leadni.

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.facebook.com/architecturalgenocide


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás