Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

TRAUMA - nyolcadik nagylemezükkel jelentkeznek a lengyel death metal-veteránok; itt az új dal, a 'The Black Maggots'!


2020-02-28

A veterán lengyel death metal banda, a Trauma elkészült nyolcadik, 'Ominous Black' című stúdiólemezével, amit a Selfmadegod Records fog kiadni március 6-án.

A Trauma Lengyelország legrégebbi, legnagyobb tapasztalattal rendelkező death metal bandája. A zenekar a '80-as évek végén alakult Thanatos néven. Ezen a néven két demó-lemezt rögzítettek, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy ebből a bandából legyen Lengyelország metal-színterének legizgalmasabb, leginkább előre haladott bandája. 1992 decemberében változtatták meg nevüket Traumára; néhány hónappal később pedig felvették a debütáló, 'Invisible Reality' című nagylemezt. A csapat azóta is meglehetősen elfoglalt: immáron közel három évtizede megállás nélkül turnéznak és stúdióznak!

2020-ban a Trauma kiadja régóta várt, nyolcadik stúdióalbumát, amit az 'Ominous Black' címmel láttak el. Az új albumra kilenc, pusztító hangzású death metal-himnusz került fel - ezeket maga a banda frontembere, Jarosław "Mister" Misterkiewicz producelte. A felvételek a zenekar saját stúdiója, a TRAUMAtic Sound falai között zajlottak, Elbląg városában (itt készült a többi Trauma album is). Az 'Ominous Black' keverését és maszterizálását a híres Wiesławscy-fivérek végezték el, a legendás Hertz Stúdió (Behemoth, Vader, Hour Of Penance, Beheaded) falai között. A lemezborító Mariusz Lewandowski (Bell Witch, Fuming Mouth, Mizmor) műve.

A tracklista:
01. Inside The Devils Heart
02. Insanity Of Holiness
03. Astral Misanthropy
04. Soul Devourer
05. Among The Lies
06. I Am Universe
07. The Black Maggots
08. The Godless Abyss
09. Colossus

Az 'Ominous Black' március 6-án jelenik meg, a Selfmadegod Records jóvoltából, LP-n, CD-n és limitált CD box-szettben. Az első dal-premier és a 'The Black Maggots' szöveges videója (amit Filip Musiatowicz készített) alább elérhető az első album-előzetessel egyetemben:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás