Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a WVRM új dala, a 'Thorn Palace'!


2020-02-07

A dél-karolinai death metal / grindcore banda a Prosthetic Records-szal kötött új lemezszerződést. Soron következő, harmadik nagylemezük 'Colony Collapse' címmel jelenik meg április 3-án.

A 14 "rövidre szabott, de meglehetősen nyers és sokkoló" dalból álló 'Colony Collapse' album "az alkotók életének részletes kivetülése; környezetük antológiája". A WVRM zenekar korábban három split-lemezen szerepelt, valamint négy EP-t és két nagylemezt adott ki; most pedig "személyes és muzikális határaikat feszegetvén kísérleteztek, fejlesztették hangzásukat, és a 'Colony Collapse' formájában megalkották eddigi legkönyörtelenebb, legerőszakosabb anyagukat". 

A WVRM a dél-karolinai Greenville-ből származik. Annak ellenére, hogy ez a szülővárosa a legendás death metalista Nile zenekarnak is, a környéken nincs komolyabb zenei élet. Ezt a "kreatív elszigeteltséget" használta ki a WVRM együttes; ez biztosít erőt a banda durva agressziójához. 

Dalszövegek tekintetében a WVRM elsősorban politikai, szociálpolitikai témákkal foglalkozik. Dalaik központi témája a rendszer elleni lázadás és a "kisemberek mindennapjai". Zenéjük "épp úgy szól, mint ahogy a környék jellemezhető, ahonnan származnak: nihilista, vad és maró hatású". A WVRM most készen áll "az extrém metalzene megreformálására"!

A 'Colony Collapse' borítója és dallistája így néz ki:

01. Walled Slum City
02. War Promise//Secessionville
03. Shining Path
04. Anti-Democracy//Locust Breath
05. Black Flags Toward Sodom (Me Ne Frego)
06. Tank Reaper
07. Hands That Bear The Hive
08. Thorn Palace
09. My Fucking Dixie (The New South)
10. Years Of Lead
11. Violet Nuclear
12. Furious Movement//The Burning Tower
13. Colony Collapse
14. Angel Of Assassination

Az első dal-premier valamint az album előrendelési infói az alábbi lejátszón érhetők el:

Újonnan megjelent a 'Thorn Palace' című szám is:

A WVRM január folyamán a Barishi és az Ether Coven zenekarok társaságában turnézik Észak-Amerikában. A teljes beosztás és bővebb infók a bandáról a Facebookon találhatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás