Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEMBLANT - harmadik albuma kiadására készül a brazil gothic metal klipes dal, a 'Murder Of Crows'!


2020-02-19

Az olasz Frontiers Music Srl kiadó március 6-án dobja piacra a brazil Semblant zenekar új, 'Obscura' című stúdióalbumát.

A Semblant Dél-Amerika egyik legígéretesebb metalbandája, amely most készen áll, hogy meghódítsa a világ színpadait. A banda már a múltban is komoly nemzetközi figyelmet kapott, miután megjelent a 2014-es 'Lunar Manifesto' album, melyen olyan slágerek szerepeltek, mint a 'What Lies Ahead', a 'Dark Of The Day' és az 'Incinerate' - ezek videoklipjét összesen több mint 30 millióan nézték meg a YouTube-on. A Semblant nemrég belevágott karrierje újabb fejezetébe: bejelentették, hogy soron következő, harmadik nagylemezük 'Obscura' címmel jelenik meg 2020 tavaszán.

A Semblant 2006-ban alakult, Curitiba városában, amikor Sergio Mazul énekes és J. Augusto billentyűs egyesítette erejét; mégpedig azzal a céllal, hogy sötét és agresszív zenei elemeket vigyenek az általuk kedvelt metal műfajba. Néhány év elteltével véglegessé vált a felállás is: jelenleg Mizuho Lin énekesnő, Juliano Ribeiro gitáros, Welyntom "Thor" Sikora dobos és Johann Piper basszusgitáros egészíti ki a bandát.

A csapat 2019-ben kötött lemezszerződést a Frontiers kiadóval. Ezt Mizuho Lin így kommentálta: "Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan tradícionális kiadóval állhatunk össze, mint a Frontiers. Az elmúlt két évben azon dolgoztunk, hogy elkészítsük új, 'Obscura' című albumunkat, most pedig izgatottan jelenthetjük be, hogy bandánk új érája kezdetét vette!".

Sergio Mazul énekes hozzátette: "Rettentően izgatottak vagyunk, hogy belevághatunk történetünk új fejezetébe, a Frontiers kiadó oldalán! Amellett, hogy alapvetően doom, gothic, thrash és death metal zenében utazom, régóta rajongok a klasszikus hard rock / heavy metal muzsikáért is. Konkrétan jómagam is régóta gyűjtöm a Frontiers kiadó által megjelent lemezeket. Ez a cég fantasztikus munkát végez minden téren - érzésem szerint pedig a Semblant garantáltan új energiát visz majd a Frontiers köreibe, köszönhetően bandánk dalainak sötét, extrémebb zenei hatásának".

Az 'Obscura' album március 6-án jelenik meg, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Murder Of Crows
02. Left Behind
03. Dethrone The Gods, Control The Masters (Legacy Of Blood Pt.IV)
04. Mere Shadow
05. Porcelain
06. The Hunter, The Hunger (Legacy Of Blood Pt.V)
07. Wasteland
08. Barely Breathing
09. Wallachia
10. Daydream Tragedy
11. Insomnia (bónusz track)

Az album első két single-dala, a 'Mere Shadow' és a 'Murder Of Crows' alább elérhető hivatalos videoklip formájában, ízelítőképpen az előrendeléshez:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás