Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

CARNOSUS - első nagylemezét adja ki a svéd death / thrash metal banda; nézd meg az új videoklipet!


2020-02-19

Az orosz Satanath Records és az amerikai Shirley Road Records közösen dobja piacra a Carnosus debütáló, 'Dogma of the Deceased' című nagylemezét március 13-án.

A Carnosus egy öttagú melodic death / thrash metal banda, ami 2011-ben alakult, svédországi Örebroban. Három iskolatárs, Rickard Persson gitáros, Jacob Hedner dobos és Olof Gotting (egykori) énekes alapította a zenekart. Néhány demó-lemez felvétele után a banda belevágott a koncertezésbe, 2015 végén pedig felvették első hivatalos kiadványukat, a 'The Universal Culmination' EP-t, melynek munkálataiban Tomas Skogsberg producer (Entombed, At The Gates, Grave, stb.) volt segítségükre. A 2016-ban megjelent EP sikereinek köszönhetően a Carnosus elnyerte a svéd Close-Up Magazin "A legjobb, kiadótól független svéd banda" díját. Ezen felbuzdulva pedig nekiláttak első nagylemezük megírásának. A munkálatok 2 éven át tartottak; 2018 végére értek véget (a bandatagok még ekkor is csak 22-24 évesek voltak).

A Carnosus végül bevonulhatott az "álom-stúdióba", vagyis a legendás Studio Fredman falai közé, ahol a híres Fredrik Nordström (At The Gates, In Flames, Opeth, stb.) és Robert Kukla hangmérnökök révén előállították debütáló, 'Dogma of the Deceased' című nagylemezüket. 2019 márciusában a banda a Pestilence és a Bleeding Gods előzenekaraként turnézott Skandináviában (ez volt a Reduced to Ashes turné); azév júniusában pedig a legendás Cannibal Corpse társaságában léphettek fel, egy zágrábi koncert alkalmával.

Debütáló nagylemezük, a 'Dogma of the Deceased' 11 "könyörtelen, pusztító riffekkel, szexi szólókkal, életveszélyes vokálokkal és kegyetlen blastbeat-ekkel teli", melyek "garantáltan lángra lobbantják a lakásod és a sírba viszik anyádat". A death, a thrash, a tech, a black és a progresszív metal stílusok büntető elegye alkotta albumot elsősorban a Revocation, A The Black Dahlia Murder, a Sylosis, az Arsis, az At The Gates és a Rivers Of Nihil rajongóinak ajánlják, de ugyanakkor "a háromnegyed órás lemez garantáltan ínyére lesz minden metal-rajongónak"!

A tracklista:
01. Envenomation Of The Population
02. Chamber Of Emancipation
03. Lost To Funereal Desires
04. Subjected To Cadaverous Defilement
05. An Illicit Practice
06. Insidious Saviour
07. Deceptive Authority
08. Totalityranny
09. Enthroned
10. Empire Of Gloom
11. Continuum Of Misery

Az album megjelenik 500 példányszámra limitált CD-n és digitális formában egyaránt. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen alább meghallgatható a 'Lost To Funereal Desires' című szám, valamint elérhető a 'Deceptive Authority' szöveges videója és az 'Envenomation Of The Population' dal hivatalos videoklipje:

Bővebb infók, hírek a bandáról a carnosus.com oldalon találhatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás