Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BLACK CROWN - új black metal bandát alapított a Necrophagia basszusgitárosa, Mountain VVitch; itt a második dal a debütáló albumról!


2020-02-01

A Satanath Records, a More Hate Productions és a The End Of Time Records adja ki az amerikai black metalista Black Crown debütáló, 'Caverns of Thantifaxath' című albumát.

Miután 2018 márciusában elhunyt a Necrophagia frontembere, Killjoy, a banda basszusgitárosa, Mountain VVitch némi időt zenei démonjaitól visszavonultan töltött. Néhány hónap elteltével azonban váratlanul feltűnt a YouTube-on egy 'The Rise of Ashtaroth' című demó, aminek fogadtatása meglehetősen pozitív volt. Így született meg a ritualisztikus black metalista Black Crown projekt, melynek régóta várt debüt-albuma, a 'Caverns of Thantifaxath' 2020. március 14-én lát napvilágot.

A koncepcionális 'Caverns of Thantifaxath' albumra 9 durva és könyörtelen hangzású tétel került fel, melyek "a Pokol legsötétebb, legmélyebb bugyraiból szólnak. Mountain VVitch és a basszusgitáros Heretic közös bandája elsősorban a Necrophagia, a Beherit, a Burzum, az Archgoat és a Nunslaughter rajongóinak igyekezett kedveskedni ezzel az alkotással, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Lahamu: The Awakening
02. The Rise Of Ashtaroth
03. Scarlet Goddess
04. The Dweller
05. Swallow The Sun
06. Children Of Tiamat
07. Qliphotic Meditations
08. Whore Of The Qliphoth
09. The Nine Hells

Ízelítőképpen az előrendeléshez, lentebb meghallgatható a 'Whore Of The Qliphoth' című szám, valamint megtekinthető a 'Lahamu: The Awakening' szöveges videója:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás