Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEPRAVATION - februárban adja ki harmadik albumát a német blackened hardcore banda


2020-01-22

A Giessen városából származó Depravation zenekar 'III: Odor Mortis' címmel látta el új ópuszát, amit 2020. február 21-én ad ki a Lifeforce Records.

A Depravation ezúttal is nyers és erőteljes hangzással adja elő védjegyének számító black metal / crust / sludge / hardcore zenéjét. A banda első albuma a Lifeforce Records-nál 'III: Odor Mortis' címmel jelenik meg. A zenekarnak ez a második nagylemeze; a 2012-es 'Preadictvm' EP, a 2013-as 'II: Maledictvm' album és a 2016-os 'Feast with the Rats' EP folytatása. Hangzását tekintve az új album a korábbiakhoz képest jóval death / black metal-központúbb, agresszívabb és kegyetlenebb kivitelezésű.

A 2011 végén alakult Depravation mindeddig több mint 300 koncertet adott Európa-szerte, lenyűgözvén az extrém metal műfaj rajongóit, valamint a crust- és a hardcore punk-fanokat egyaránt. Fáradhatatlan "csináld-magad" munkamoráljuk eredményezte legújabb, 'III: Odor Mortis'  című nagylemezüket is, amit Nikita Kamprad (Der Weg Einer Freiheit) hangmérnök közreműködésében vettek fel 2019 folyamán.

A tracklista:
01. Casting Fear
02. Peitschenhieb
03. Misery
04. Beug Dich
05. Sickness
06. Amboss
07. Arrival
08. The Endless Night
09. Nothingness

A február 21-én megjelenő album hamarosan előrendelhetővé válik limitált CD-n, LP-n és digitális formában. Néhány napon belül közzéteszik az első ízelítőket is...

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/depravationkills


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás