Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

EVANDALE - itt az új dal, a 'Black Heart Southern Queen' szöveges klipje!


2020-01-26

Az amerikai Omahából származó Evandale együttes nemrég új EP-t adott ki, amit egyenesen a bandáról neveztek el.

Az Evandale southern stílusú hard rock zenében utazik. A bandát 2017 közepén alapították, a Nebraska-beli Omahában. A felállást E.J. Petry énekes, Chad Riche gitáros-vokalista, Cody Du basszusgitáros-vokalista és Ryan Lang dobos alkotja.

A "magas fokú energiával, groove-központú riffekkel és fülbemászó vokálokkal" operáló banda az elmúl két évben olyan zenekarok előtt állhatott színpadra, mint a Dirty Honey, a Wayland, a Blacktop Mojo és a Pop Evil. 2019 januárjában elnyerték az Omaha Entertainment And Arts Awards (OEAAs) díjátadó 'Legjobb előadójának' járó elismerését.

Új mini-albumuk - amit a bandáról neveztek el - az alább látható borítóval és dallistával látott napvilágot:

01. Burn The City
02. Manipulator
03. Black Heart Southern Queen
04. The Road
05. Where You Belong

Frissen megjelent a 'Black Heart Southern Queen' című szám szöveges videója, amihez a következő kommentet fűzte a banda: "Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk új lemezük 'Black Heart Southern Queen' című számának hivatalos videóját. Ez egy klasszikus rockzenei stílusú dal, némi modern csavarral és rengeteg energiával ellátva. A Rock & Roll egyáltalán nem halott; mi pedig hálásak vagyunk a sorsnak, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy ezt bebizonyítsuk".

Alább elérhető két másik dal hivatalos videoklipje is:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/Evandaleband


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás