Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Make America Grind Again' címmel jelenik meg az ALPHA-O-MAGA új albuma


2020-01-28

A Horror Pain Gore Death Productions kiadó jelenteti meg a "politikai grindcore" zenében utazó Alpha-o-MAGA együttes új albumát.

"A Horror Pain Gore Death Productions örömmel fogadja köreibe az Alpha-o-MAGA zenekar, melynek új albuma a 'Make America Grind Again' címet viseli! Az Amerika szívéből származó Alpha-o-MAGA politikailag felfűtött grindcore zenéjével szól a tömegekhez. A régió prominens metalbandáinak egyes tagjaiból összeállt csapat új lemeze súlyos riffekkel támad, a grind, a crust és a death metal műfajok mezején; dalszövegileg pedig vulgáris, szókimondó szofisztikáltsággal operál. Az Alpha-o-MAGA a kezdet és a vég egyaránt... Nem kell többet a liberális média által terjesztett FAKE NEWS-t hallgatnod, mert eljött az idő, hogy ismét grind-nemzetté tegyük Amerikát! Az albumot erősen ajánljuk a Napalm Death, a Terrorizer és a Pig Destroyer rajongóinak".

Az Alpha-o-MAGA új, 'Make America Grind Again' című albuma március 6-án jelenik meg, CD-n és digitális változatban, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Gringo
02. No ReGRETAs (Death Cum)
03. Creep Show
04. Deceiver Believer
05. Americunt
06. Death Panel
07. Guns Don’t Kill People, Teenagers With Guns Kill People
08. You Don’t Look Like Me
09. Only Heroes And Cowards Wear Masks
10. Furniture Shopping (GHBTP)

Az album előrendelési infói itt érhetők el. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'Deceiver Believer' című szám:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás