Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MINDTAKER - február végén megjelenik a portugál thrasherek debüt-albuma


2020-01-29

A Mindtaker együttes 'Toxic War' címmel jelenteti meg bemutatkozó albumát február 24-én, a Mosher Records és a Firecum Records jóvoltából.

A 'Toxic War' albumra 11 "gyilkos old-school thrash-himnusz" került fel. Az albumot az a Mindtaker együttes rögzítette, amely nemrég elnyerte a Wacken Open Air portugál banda-versenyét; ezáltal pedig felléphetett a legendás német fesztiválon. Itt figyelt fel a csapatra a Mosher Records, akik a Firecum Records kiadóval összeállván, 2020 februárjában piacra dobják a 'Toxic War' című "riff-áradatot".

A 'Toxic War' alább látható borítóját Luis Sendon készítette. Az album keverését és maszterizálását João Dourado végezte el, a Coimbra-beli Golden Jack Stúdió falai között.

A tracklista:
01. I Am the Kid
02. Seven Gates of Hell
03. Faces of War
04. Into the Pit
05. Destruição Total
06. Fuck Off
07. Skull Impaler
08. Down to Terrorism
09. Hell on Earth
10. Drink Beer for Thrash
11. Toxic War

Az albumra itt lehet leadni az előrendeléseket. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható az 'I Am The Kid' című dal:

A Mindtaker felállását Rui Sousa dobos, Miguel Almeida gitáros, Gonçalo Branco basszusgitáros és Marco Bilro énekes alkotja. Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/mindtakerthrash


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás