Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Arch Enemy, Moonspell, My Dying Bride, Paradise Lost és Rotting Christ tagok vendégszerepelnek az izraeli TOMORROW'S RAIN együttes debütáló albumán


2020-02-05

Az izraeli gothic / doom metal banda jelenleg is bemutatkozó nagylemezén dolgozik.

A Tomorrow's Rain együttest az énekes, Yishai Sweartz, valamint a legendás los angelesi hangmérnök, Maor Appelbaum (Mayhem, Sabaton, Cynic, Abbath) keltette életre. Sweartz mellett a bandát olyan sikeres zenekarok egyes tagjai alkotják, mint a Nail Within, a Distorted, a Salem és az Orphaned Land. Ők név szerint a következők: Raffael Mor és Yoni Biton gitárosok, Yaggel Cohen basszusgitáros, Shiraz Weiss billentyűs és Nir Nakav dobos.

Miután az elmúlt két évben olyan neves bandák előzenekaraként turnézott a Tomorrow's Rain, mint a Paradise Lost, a Kreator, a Tribulation, a Swallow The Sun, a Draconian, a Rotting Christ, a Tiamat és az Orphaned Land, a tel avivi csapat megkötötte első lemezszerződését; méghozzá az AOP Records-szal, amely kiadó 2020 második felében dobja piacra a 'Hollow' című debüt-albumot.

Mint most kiderült, a 'Hollow' albumon olyan legendás előadók jutottak vendégszerephez, mint Aaron Stainthrope (My Dying Bride), Greg Mackintosh (Paradise Lost), Jeff Loomis (Arch Enemy/Nevermore), Fernando Ribeiro (Moonspell), Spiros Antoniou (Septicflesh), Sakis Tolis (Rotting Christ), Mikko Kotamaki (Swallow The Sun), Kobi Farhi (Orphaned Land), Anders Jacobsson (Draconian), Shlomi Bracha (Mashina) és Lisa Cuthbert (a The Sisters Of Mercy turné-énekesnője).

A 'Hollow' egy meglehetősen izgalmas anyagnak ígérkezik; lévén a Tomorrow's Rain dalainak hangzásában a '80-as évek gothic rock / post-punk zenéje (Fields Of The Nephilim, The Sisters Of Mercy, The Mission, stb.), valamint a klasszikus doom / death metal-elemek keverednek egymással.

"Célunk az volt, hogy egy olyan albumot tegyünk le az asztalra, amit mi magunk is megvennénk, mint rajongók" - mondta a banda énekese, Yishai Sweartz.

A 'Hollow' producere, hangmérnöke és maszter-mestere Dori Bar Or volt. A lemezborítót Ziv Lenzner készíti. Hamarosan jönnek a friss hírek az labum kapcsán... de addig is alább elérhető az első új dal, az 'In The Corner Of A Dead End Street' elsődleges demó-változata:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás