Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Arch Enemy, Moonspell, My Dying Bride, Paradise Lost és Rotting Christ tagok vendégszerepelnek az izraeli TOMORROW'S RAIN együttes debütáló albumán


2020-06-26

Az izraeli gothic / doom metal banda elkészült bemutatkozó nagylemezével, ami 'Hollow' címmel jelenik meg, 2020. szeptember 11-én, az AOP Records jóvoltából.

A Tomorrow's Rain együttest az énekes, Yishai Sweartz, valamint a legendás los angelesi hangmérnök, Maor Appelbaum (Mayhem, Sabaton, Cynic, Abbath) keltette életre. Sweartz mellett a bandát olyan sikeres zenekarok egyes tagjai alkotják, mint a Nail Within, a Distorted, a Salem és az Orphaned Land. Ők név szerint a következők: Raffael Mor és Yoni Biton gitárosok, Yaggel Cohen basszusgitáros, Shiraz Weiss billentyűs és Nir Nakav dobos.

Miután az elmúlt két évben olyan neves bandák előzenekaraként turnézott a Tomorrow's Rain, mint a Paradise Lost, a Kreator, a Tribulation, a Swallow The Sun, a Draconian, a Rotting Christ, a Tiamat és az Orphaned Land, a tel avivi csapat megkötötte első lemezszerződését; méghozzá az AOP Records-szal, amely kiadó 2020. szeptemeber 11-én dobja piacra a 'Hollow' című debüt-albumot.

A 'Hollow' albumon olyan legendás előadók jutottak vendégszerephez, mint Aaron Stainthrope (My Dying Bride), Greg Mackintosh (Paradise Lost), Jeff Loomis (Arch Enemy/Nevermore), Fernando Ribeiro (Moonspell), Spiros Antoniou (Septicflesh), Sakis Tolis (Rotting Christ), Mikko Kotamaki (Swallow The Sun), Kobi Farhi (Orphaned Land), Anders Jacobsson (Draconian), Shlomi Bracha (Mashina) és Lisa Cuthbert (a The Sisters Of Mercy turné-énekesnője).

A 'Hollow' egy meglehetősen izgalmas anyagnak ígérkezik; lévén a Tomorrow's Rain dalainak hangzásában a '80-as évek gothic rock / post-punk zenéje (Fields Of The Nephilim, The Sisters Of Mercy, The Mission, stb.), valamint a klasszikus doom / death metal-elemek keverednek egymással.

"Célunk az volt, hogy egy olyan albumot tegyünk le az asztalra, amit mi magunk is megvennénk, mint rajongók" - mondta a banda énekese, Yishai Sweartz.

A 'Hollow' producere, hangmérnöke és maszter-mestere Dori Bar Or volt. A lemezborítót Ziv Lenzner készítette. Az album megjelenik digipak CD-n, limitált bakeliten, box-szett formájában és digitális változatban is (az előrendeléseket itt lehet leadni).

 

A tracklista:
01. Trees
feat. Shlomi Bracha (Mashina)
02. Fear
feat. Aaron Stainthrope (My Dying Bride)
03. A Year I Would Like To Forget
04. In The Corner Of A Dead End Street
feat. Greg Mackintosh (Paradise Lost), Sakis Tolis (Rotting Christ) & Kobi Farhi (Orphaned Land)
05. Misery Rain
feat. Fernando Ribeiro (Moonspell) & Mikko Kotamaki (Swallow The Sun)
06. Into The Mouth Of Madness
feat. Jeff Loomis (Nevermore/Arch Enemy) & Kobi Farhi (Orphaned Land)
07. Hollow
feat. Spiros Antoniou (Septicflesh)
08. The Weeping Song
feat. Kobi Farhi (Orphaned Land), Anders Jacobsson (Draconian) & Lisa Cuthbert (The Sisters Of Mercy)
09. Fear (akusztikus változat)

Elsőként a 'Fear' című számot tették közzé, Aaron Stainthorpe of My Dying Bride vendégszereplésével. Íme a premier:

Alább pedig elérhető az 'In The Corner Of A Dead End Street' hivatalos szöveges videója, valamint a dal elsődleges demó-változata. Ebben a dalban Greg Mackintosh (Paradise Lost) és Sakis Tolis (Rotting Christ) vendégeskedik.


Arch Enemy, Moonspell, My Dying Bride, Paradise Lost és Rotting Christ tagok vendégszerepelnek az izraeli TOMORROW'S RAIN együttes debütáló albumán
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás