Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BENEVOLENT LIKE QUIETUS - márciusban debütál a kanadai gothic metal banda; itt az új dal, a 'Dawn Of Rust'!


2020-02-04

A thrash és speed metal uralta Calgary-színtérről tör elő a Benevolent Like Quietus együttes, a maga sajátos goth-rock / melodic metal zenéjével.

A BLQ 2015 óta aktív résztvevője a kanadai underground metal-szcénának. Az elmúlt fél évtizedben a banda rendszeresen turnézott Calgary-környékén, miközben első, 'Kill the Bliss' című debütáló albumán dolgozott.

A 2020. március 13-án megjelenő 'Kill the Bliss' album irányába komoly elvárásokat állítottak a rajongók; lévén a bandát szenvedélyes játékáról, komoly elkötelezettségéről és kemény munkabírásáról ismerik. Ez az album 100%-ban "csináld-magad" módon született meg; vagyis a banda tagjai önmagukat írták meg, vették fel és producelték az összes dalt, saját irányításuk alatt. 

"Úgy gondoljuk, ezt a lemezt egyfajta testamentumként állíthatjuk fel fáradhatatlan erőfeszítéseink előtt. Sajátos stílusunkban a metal- és a rockzene különféle elemei keverednek, egyenlő mértékben, Összességében egy kemény, dallamos, hangulatos, rockos albumra kell számítani, ami egyszerre depresszív, sötét és agresszív, illetve könnyen befogadható is. Ha meghallgatjátok a dalokat, rögtön rájöhettek, miért is neveztük el az albumot 'Kill the Bliss'-nek. Nem minden a végzetről és a bánatról szól ugyanis... vannak különösen pozitív hangvételű momentumok is rajta" - közölte a banda.

A 'Kill the Bliss' albumot elsősorban a Sentenced, a Type O Negative és a Moonspell rajongóinak ajánják.

A tracklista:
01. The Beginning Of An End
02. My Favorite Enemy
03. The Great Divide
04. Soil Of The Grave
05. The Rise And The Fall
06. Mad World (Tears For Fears feldolgozás)
07. Where Dead Hearts Reside
08. Love’s Inferno
09. Dawn Of Rust
10. Darkness Collides
11. A Voluntary Disease

Az album első single-dala, a 'Dawn Of Rust' lentebb meghallgatható.

"A ‘Dawn Of Rust’ című szám remélhetőleg megfelelő ízelítőt biztosít a hallgatóknak az albumhoz. Ez a dal a mindennapok problémáiról - társadalmi nyomás, az örömök elmúlása, stb. - szól. Alapvetően nem is ember az, aki ne érezné valamilyen szinten magáénak ezt a nótát".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás