Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ESCUELA GRIND - új videoklipet mutatott be Katerina Economou énekesnő grindcore bandája


2020-02-05

"Inspirational Significance/Hyper-Victim/Private Vice, Public Benefit"...

A New England-ből származó grindcore banda, az Escuela Grind 'Indoctrination' címmel adja ki új albumát március 20-án, az Armageddon kiadó révén. Az albumon "büntetően rövid, de ugyanakkor végtelenül dinamikus dalokat pakolt fel az Escuela Grind, a hardcore punk, a grindcore és a power-violence műfajok stílusában".

A Katerina Economou, Jesse Fuentes (Kill The Client, Creator|Destroyer), Jason Balthazar Eldridge (Hearse) és Kris Morash (Your Brain On Drugs) alkotta banda "a Terrorizer-típusú bandák előrelátó gondolkodását követi zeneileg, de dalaikban a death metal, a doom, a noise és egyéb hasonló stílus is felfedezhető. A nitro-koktélokat készítő zenekar hangzása kétségkívül Economou könyörtelenül vad énekhangja, illetve a zenészek durva és brutális riffjei köré épül".

Az 'Indoctrination' című nagylemez az Armageddon kiadó, valamint az amerikai To Live A Lie Records és az európai RSR jóvoltából megjelenik digitálisan és limitált bakeliten is. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A banda ízelítőképpen összeállított egy egyveleget az 'Inspirational Significance / Hyper-Victim / Private Vice, Public Benefit' dalokból, és ehhez készített egy vadonatúj videoklipet.

Economou elmondta: "Egy egész délutánt töltöttünk az új videó forgatásával. Seby X Martinez rendező - akivel korábban is együtt dolgoztunk már különféle projektekben - a QVC Bloopers videóiból merített ihletet ehhez a kisfilmhez, amiből végül egy abszurdista, lázálom-szerű infó-áradat lett. Ez a klip egyébként enyhén kapcsolódk nagylemezünk, az 'Indoctrination' alapvető koncepciójához, de vizuális tekintetben egy erősen szókimondó stílusú anyagról van szó".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás