Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LET US PREY - nyáron debütál a Marc Lopes énekes vezette, bostoni "dark melodic power thrash" banda; itt az új klip, a 'Halo Crown'!


2020-05-05

A Let Us Prey együttes lemezszerződést kötött az M-Theory Audio kiadóval, és bejelentette, hogy első nagylemeze 'Virtues of the Vicious' címmel jelenik meg a nyár folyamán.

A Let Us Prey együttest az a Marc Lopes énekes vezeti, akit a metal-rajongók az ex-Manowar gitáros Ross Friedman bandája, a Ross The Boss frontembereként ismerhettek meg. Az új banda másik vezéregyénisége Jon Morency gitáros, akinek révén számos különböző metal-stílus elegyedik a Let Us Prey dalaiban. A csapat kalandos zenei világában hallhatók thrash, death, power és progresszív metal-elemek, valamint indusztriális témák és szimfónikus billentyű-játék is. A dob-témák sebészi pontosságúak és kegyetlenül tempósak, de mégsem szólnak mechanikusan; a gitárok durvák és brutálisak, de egyben harmonikusak és dallamosak is. Nem is beszélve Lopes könyörtelen thrash / death metalista stílusáról, valamint sokszínű és változatos hangjáról, amibe belefér a hörgés, a Halford-szerű magasságok és a végtelen dallamosság egyaránt.

A Let Us Prey első nagylemeze, a 'Virtues of the Vicious' a 2016-os debütáló EP, a 'The Saint of Killers' folytatása. A teljes értékű albumot Pete Rutcho (Revocation, Havok, Bury Your Dead) és Nick Bellmore (Hatebreed, Toxic Holocaust, Five Finger Death Punch) hangmérnökökkel vette fel a banda. Az M-Theory Audio kiadó 2020. július 24-én dobja piacra a lemezt; méghozzá CD-n, digitálisan és limitált bakeliten (előrendelés itt).

A 'Virtues of the Vicious' albumon nem mellesleg szerephez jutott néhány neves vendég is - köztük az Anthrax szólógitárosa, Jon Donais, a Halford-banda pengetőse, “Metal” Mike Chlasciak, valamint Jimi Bell (House Of Lords, Autograph) és a néhai Oli Herbert (All That Remains).

A tracklista:
01. Above The Vaulted Sky
02. Virtues Of The Vicious
03. In Suffering
04. Halo Crown
05. Murder Thy Maker
06. The Saint Of Killers
07. Ghost Echoes
08. The Cruel Creation Of Me
09. Prey
10. And Hell Followed With Me

Lentebb elérhető az első előzetes, az album nyitó-dala, az 'Above The Vaulted Sky' hivatalos videoklipje. Emellett megjelent a Jon Donais-szal közös 'Halo Crown' dal hivatalos kisfilmje is, ami egy "súlyosan gyilkos" nóta.

A Let Us Prey korábban többször is turnézott az Államokban: olyan bandák társaságában álltak színpadra a múltban, mint a Soilwork, a Suffocation, a Soulfly, a Life Of Agony, a Metal Church, a Battle Beast vagy a Scar Symmetry. 2020 végére újabb észak-amerikai turné, valamint egy európai körút is kilátásban van!

A Let Us Prey Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás