Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LET US PREY - nyáron debütál a Marc Lopes énekes vezette, bostoni "dark melodic power thrash" banda


2020-02-05

A Let Us Prey együttes lemezszerződést kötött az M-Theory Audio kiadóval, és bejelentette, hogy első nagylemeze 'Virtues of the Vicious' címmel jelenik meg a nyár folyamán.

A Let Us Prey együttest az a Marc Lopes énekes vezeti, akit a metal-rajongók az ex-Manowar gitáros Ross Friedman bandája, a Ross The Boss frontembereként ismerhettek meg. Az új banda másik vezéregyénisége Jon Morency gitáros, akinek révén számos különböző metal-stílus elegyedik a Let Us Prey dalaiban. A csapat kalandos zenei világában hallhatók thrash, death, power és progresszív metal-elemek, valamint indusztriális témák és szimfónikus billentyű-játék is. A dob-témák sebészi pontosságúak és kegyetlenül tempósak, de mégsem szólnak mechanikusan; a gitárok durvák és brutálisak, de egyben harmonikusak és dallamosak is. Nem is beszélve Lopes könyörtelen thrash / death metalista stílusáról, valamint sokszínű és változatos hangjáról, amibe belefér a hörgés, a Halford-szerű magasságok és a végtelen dallamosság egyaránt.

A Let Us Prey első nagylemeze, a 'Virtues of the Vicious' a 2016-os debütáló EP, a 'The Saint of Killers' folytatása. A teljes értékű albumot Pete Rutcho (Revocation, Havok, Bury Your Dead) és Nick Bellmore (Hatebreed, Toxic Holocaust, Five Finger Death Punch) hangmérnökökkel vette fel a banda. Hamarosan közzéteszik a további részleteket... de addig is lentebb elérhető az első előzetes, az album nyitó-dala, az 'Above The Vaulted Sky' hivatalos videoklipje.

A Let Us Prey korábban többször is turnézott az Államokban: olyan bandák társaságában álltak színpadra a múltban, mint a Soilwork, a Suffocation, a Soulfly, a Life Of Agony, a Metal Church, a Battle Beast vagy a Scar Symmetry. 2020 nyarán újabb észak-amerikai turné, valamint egy európai körút is kilátásban van!

A Let Us Prey Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás