Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SKJULT - itt a kubai black metal-projekt új száma, a 'The Sight'!


2020-02-05

A kubai Havannából származó Skjult 2020. március 17-én adja ki harmadik negylemezét, ami a 'Lucifer Hominum Salvator' címet kapta.

A Skjult projektet 2015-ben alapította az egyetlen tag, a multi-instrumentalista Conspirator. A projekt mindeddig két albumot adott ki: a 2015-ös 'Within the Flesh'-t (Cvlminis Records) és a 2018-as 'Progenies ov Light'-ot (Satanath Records / Black Metal Propaganda Deutschland). A Skjult meglehetősen aktív banda a kubai metal-színtéren. Élőben egy Spectrum nevezetű session-gitáros kíséri a frontembert.

Most érkezett el az ideje a harmadik Skjult albumnak: 'Lucifer Hominum Salvator' címmel jelenik meg a csapat új, 47 perces, "anti-kozmikus művészi alkotása", ami jóval dallamosabb és dinamikusabb, de kevésbé nyers az előző lemezekhez képest. Ez az album erősen ajánlott a Watain, a Necrophobic, a Valkyrja és a korai Dark Funeral albumok rajongóinak.

A 'Lucifer Hominum Salvator' a havannai Profane Misanthropic Craft Stúdióban került rögzítésre, a 2019-es év első felében. A producer maga Conspirator volt; a lemezborítót pedig a Misanthropic Craft Designs stábja készítette.

A tracklista:
01. Lawless God
02. Under The Serpent's Banner
03. The Sight
04. The Way Back To The Source (instrumentális)
05. The Fall (Interlude)
06. A Star Down Below
07. Sacred Flames
08. Lvcifer Hominum Salvator (Ritual)

Az albumot a német Kristallblut Records és a Black Metal Propaganda Deutschland kiadók dobják piacra március 17-én, 500 példányszámra limitált CD-n és digitális formában. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Lentebb meghallgatható a 'Sacred Flames' és a 'The Sight' című szám:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás