Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ENDLESS FORMS MOST GRUESOME - új bandában egyesült a Swallow The Sun és a Ghost Brigade egy-egy tagja


2020-03-04

Az Endless Forms Most Gruesome Juuso Raatikainen (Swallow The Sun) és Manne Ikonen (Ghost Brigade) közös projektje.

Az Endless Forms Most Gruesome zenei tekintetben egy "mocskos, sludge-beütésű, ritmusos témákkal" felszerelt banda, ami dalszövegi szempontból mentális betegségekkel és "belső démonokkal" foglalkozik.

Az EFMG egyaránt merít zenei ihletet a két tag eredeti bandáitól (Ghost Brigade, Swallow The Sun), valamint az amerikai alt-metal mozgalom nagyjaitól (Korn, Deftones, stb.). Összességében egy groove- és riff-központú, de ugyanakkor experimentális orientált együttesről van szó.

"Már régóta készülük arra, hogy egy ilyen stílusú albumot írjak. Ez az én főhajtásom a basszusgitár nagysága és a közép-finnországi november hónap előtt" - közölte Raatikainen.

Az Endless Forms Most Gruesome április 3-án adja ki bemutatkozó albumát (az Inverse Records jóvoltából), ami digitális formában megrendelhető az alábbi lejátszó révén (CD-n pedig itt):

Íme a 'The Watchers' és az 'A Thousand Years In Hell' című számok premiere:

Az EFMG Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás