Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DARK PASSAGE - 5 év után visszatér első nagylemezével az olasz heavy metal banda


2020-02-05

Az olasz Dark Passage együttes a Rockshots Records-szal kötött világraszóló szerződést soron következő, 'The Legacy of Blood' című albumára.

A 2012-ben alakult Dark Passage dalszövegileg és zeneileg egy epikus, klasszikus heavy metal-koncepciót alkotott meg. Alapvetően heavy metalos stílusukat klasszikus germán metalzenével (ld. Accept) és dallamos thrash metallal ötvözik.

A banda új kiadója, a Rockshots Records a következőket közölte: "Hosszú ideje ismerjük a Dark Passage tagjait, de amikor meghallgattuk a banda első demóit, totálisan le lettünk nyűgözve, mert nem is tudtuk, hogy ennyit fejlődött a csapat a 2015-ös debütáló EP óta. Fantasztikus emberek, fantasztikus banda és fantasztikus zene - ez a receptje a Rockshot Records igazolásainak; és ez mind igaz a Dark Passage együttesre. Alig várjuk már, hogy kiadhassuk a zenekar első nagylemezét, ami épp most került a kezünkbe, egyenesen az Evolution Stúdióból!".

A zenekari közlemény továbbá így szól: "Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ezentúl a Rockshots Records csapatát erősíthetjük. Nagyon boldogok vagyunk és türelmetlenül várjuk már, hogy belevágjuk következő kalandunkba, amit új nagylemezünk jelent számunkra, és régi-új rajongóink számára. A 'The Legacy of Blood' lemezzel fejet hajtunk a modern és a klasszikus, epikus heavy metal műfaj előtt; méghozzá egy egyedülálló koncepció formájában. Készüljetek a harcra!".

"Narráció tekintetében egy koncept-albumról van szó" - tette hozzá a banda énekese, Giovanni Lauria. "Minden dal az élet bizonyos pillanatát hivatott elmesélni az adott karakterek főszereplése révén. Minden egyes karakter egy-egy emberi típust képvisel: példának okáért ott vannak a hataloméhesek, a megtévesztő illúzionsták, a bosszúállók, a rombolók, vagy épp az életben maradásért küzdők".

A 'The Legacy of Blood' albumot 2020 tavaszán adja ki a Rockshot Records, 5 évvel a banda debütáló, 'Sounds from the Passage' című EP-jének megjelenését követően. A nagylemezt Massimiliano Flak (Sound Storm, Highlord) hangmérnök társaságában rögzítették és kevertés, a torinói Evolution Stúdió falai között.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Dark Passage felállása így néz ki:

Giovanni Lauria - basszusgitár, ének
Marco Fontana - gitár
Paolo Boraso - gitár
Christian Fiume - dobok

A zenekar Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás