Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

XPUS - bejelentette második albumát az olasz black-death banda; itt az új dal, a 'The Gates Of Doom'!


2020-03-17

5 év után tér vissza új albummal az Xpus.

Az olasz Xpus zenekar dark death metal zenében utazik; de mindezt nem a megszokott módon űzi: ahelyett, hogy a hasonló stílusú bandák lassú, vontatott hangzását képviselné, meglepően gyors és intenzív dalokkal operál.

Az Xpus "feltámasztja a sötétség szellemeit és könyörtelenül belelép a '90-es évek nagyjainak - Morbid Angel, Deicide, Incantation, Sinister - lábnyomába. Azonban itt nem ér véget a jellemzés, ugyanis az olasz banda a felsoroltaknak jóval változatosabb, sokszínűbb, egyedibb muzsikát tár a hallgatók elé. A dalaikat jellemző sötét energia végtelen káoszt és briliáns harmóniát egyaránt sugároz".

A csapat 2015-ben adta ki 'Sanctus Dominus Deus Sabaoth' című debütáló albumát; öt évvel később pedig eljön az újabb ópusz megjelenésének ideje. A zenekar lemezszerződést kötött az indiai székhelyű Transcending Obscurity Records-szal, és bejelentette, hogy következő nagylemeze, az 'In Umbra Mortis Sedent' 2020. április 24-én lát napvilágot.

Az új album - amit a Resonance Sound Stúdió (Blood Incantation, Cruciamentum) falai között rögzítettek és kevertek véglegesre - a neves Misanthropic Art stábja által készített, "kriptikus" borítóval jelenik meg.

A tracklista:
01. Abyssus Abyssum Invocat
02. Into the Sphere of Madness
03. Blood Rite of Liberation
04. The Gates of Doom
05. Of Purity, Chastity and Temptation
06. Broken is the Seal of Equilibrium
07. Clerical Rooms of Depravity
08. Righteous Hands of Molestation
09. Holy Sperm upon the Lambs
10. Repentance, Forgiveness and Salvation

Az albumot itt lehet megrendelni. Ízelítőképpen alább meghallgatható a 'Holy Sperm Upon The Lambs' és a 'The Gates Of Doom' című szám.

Az Xpus felállása így néz ki:

Mornak - "temetői gitárok"
Aren - "morbid hangok, fertőzött basszusgitár"
Ulviros - "AK-47-es dobok"


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás