Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LIVING GATE - itt az első dal az Oathbreaker és a Yob tagjainak közös death metal bandájától!


2020-02-08

A nemzetközi felállású Living Gate együttes - amit a Yob, a Wiegedood, az Oathbreaker és az Amenra egyes tagjai alkotnak - májusban adja ki debütáló lemezét.

A Living Gate együttest Lennart Bossu (Oathbreaker, Amenra) és Levy Seynaeve gitárosok (Oathbreaker, Amenra), valamint Wim Sreppoc dobos (Oathbreaker, Wiegedood) és Aaron Rieseberg (YOB, Norska) basszusgitáros alapította. Saját bevallásuk szerint szerint közös szerelmük, a klasszikus death metal miatt gyűltek össze egy új bandában, ahol olyan legendás előadók inspirálták őket, mint a Suffocation, a Morbid Angel, a Death, valamint a modernkori bandánk, mint a Tomb Mold vagy a Blood Incantation. 

Közös turnéink során kiderült, hogy rajongásunkban épp úgy kötődünk a klasszikus death metal  együttesekhez (Morbid Angel, Suffocation, Death), mint ahogy a kortárs (Tomb Mold, Blood Incantation) együttesekhez. Ez a közös csodálat elismeréseként, valamint egymás zenekarának kölcsönös tiszteleteként alapítottuk meg Living Gate zenekarunkar, amelynek szándékában sem szerepelnek túlzottan polírozott, aprólékosan szerkesztett hangok. A hangsúly a könyörtelen, nyers dobokon, és a folyamatosan fenyegető riffek hányásain vannak” - közölte a banda. 

A Living Gate debütáló mini-albuma 'Deathlust' címmel jelenik meg idén májusban. Erről bővebb infók hamarosan... de addig is lentebb meghallgatható az első nyilvános dal, a bandáról elnevezett 'Living Gate':

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/LivingGate666


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás