Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a KOLOSSUS új dala, a 'Reborn'!


2020-02-25

Az orosz Satanath Records és a holland The Ritual Productions gondozásában jelenik meg a 'The Line of the Border', azaz az olasz black / viking metalista Kolossus projekt első teljes értékű albuma.

A Kolossus nevű projektet 2014-ben alapította az egyetlen tag, Helliminator. Miután 2019-ben megjelent a 'The invocation of Makt' című split-album (a Manon együttessel közösen), elkészült a banda első nagylemeze, a 'The Line of the Border'.

A 'The Line of the Border' 9 black / viking metal  stílusú dalt tartalmaz, a Taake, az Enslaved, az Emperor és a Helheim által inspirálva. Helliminator egymaga írta, rögzítette, énekelte fel és hangszerelte a teljes albumot - a dobok kivételével; ezeket a témákat ugyanis Emanuele Prandoni (Anamnesi, Simulacro, Ancient) játszotta fel. Vendégként a 'Norge' című dalban Vicotnik (Dødheimsgard, Ved Buens Ende), a 'Journey' című számban pedig egy szólógitáros, Daisy szerepel. A lemez hanganyagának keverését és maszterizálását a francia HVN Recordings Stúdióban végezte el Cam Iel.

A tracklista:
01. Abyss
02. Fog
03. Chains
04. Sin
05. Journey
06. Reborn
07. Shores
08. Norge
09. Glimmer

Az album megjelenik 500 példányszámra limitált CD-n (8 oldalas szövegkönyvvel kiegészítve), valamint digitális formában, 2020. március 19-én. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

Íme a 'Norge', a 'Journey' és a 'Reborn' című számok premiere:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás