Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

GUARDIAN OF LIGHTNING - bejelentette 'Cosmos Tree' című albumát a brazil "thunder metal" banda


2020-02-10

A 'Cosmos Tree' albumot Caio Ribeiro (Sepultura, A-Ha, Ian Paice) és Eurico Tavares producerek közreműködésében rögzítette a banda. A lemez 2020. július 17-én jelenik meg.

Az Eclipse Records kötött világraszóló lemezszerződést a Guardian Of Lightning együttessel, melynek sajátos hangzásvilágát "thunder metal" stílusúként jellemzik a tagok. E műfaj lényege, hogy a tipikus szólógitár-témákat ultra-durva, "mennydörgés-szerű" elektromos basszusgitárokkal váltják fel. A brazil banda a napokban készült el debütáló, 'Cosmos Tree' című nagylemezével, aminek megalkotásában két híres producer, Caio Ribeiro (Sepultura, A-Ha, Ian Paice) és Eurico Tavares volt segítségükre. A 'Cosmos Tree' albumot 2020. július 17-én adja ki az Eclipse Records.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Eclipse Records kötött velünk szerződést, így megadatott számunkra az a lehetőség, hogy szétterjesszük a világban sajátos "thunder metal" zenénket" - nyilatkozta a banda elsőszámú bőgőse, Iron King. Marco Fino énekes-ritmusgitáros pedig hozzátette: "Azzal, hogy egy olyan nagy nevű kiadó partnerei lehetünk, mint az Eclipse Records, egy régi, három évtizedes álmunk válik valóra. Ez is azt bizonyítja, hogy aki nem adja fel, és megállás nélkül küzd az álmaiért, mindenre képes a rock-n-roll világában!". A dobos Lord Drum így zárta a sorokat: "Én pedig szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki hitt bennünk - még Istennek is, aki erőt, alkalmasságot és bölcsességet adott nekünk ezen a hosszú úton, aminek még koránt sincs vége".

Hamarosan jönnek a friss hírek, első ízelítők a 'Cosmos Tree' album kapcsán...

A Guardian Of Lightning Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás